Castelló clausura el taller d'ocupació i l'escola Et Formem 2020 després del pas de 40 persones

Puerta destaca la importància d’aquests programes formatius per a millorar l’ocupabilitat de les persones en situació de desocupació

Castelló clausura el taller d'ocupació i l'escola Et Formem 2020 després del pas de 40 persones
03/01/2021 -

L’Ajuntament de Castelló ha conclòs dos programes formatius per a persones en situació de desocupació pel qual han passat 40 persones que han pogut rebre formació teòrica i pràctica retribuïda per a incrementar la seua ocupabilitat i potenciar la seua inserció laboral. Es tracta de l’onzena edició del Taller d’Ocupació i de la tercera edició de l’Escola d’Ocupació Et Formem. Tots dos programes formatius promoguts des de la Regidoria d’Ocupació, amb la col·laboració de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i impartits en el Centre Municipal de Formació.

La regidora d’Ocupació, Patricia Puerta, destaca el paper que tots dos programes juguen per a, al llarg d’un any, millorar les potencialitats de les persones en situació de desocupació amb majors dificultats per a trobar treball. “L’Ajuntament de Castelló aposta per la formació de qualitat per a millorar l’ocupabilitat de persones amb dificultats de trobar una ocupació, a més, una vegada finalitzada l’etapa formativa, les persones que han participat en aquests programes reben el suport dels serveis de la Regidoria d’Ocupació per a continuar amb el seu itinerari d’inserció laboral”, ha indicat Puerta.

En concret, pel Taller d’Ocupació han passat 30 persones, dividides en tres grups, que han cursat formació en tres àrees: Agricultura ecològica, Obra de paleta i Energies renovables. Dins de cada modalitat, l’alumnat s’ha format en dos certificats de professionalitat, obtenint el corresponent certificat d’acreditació oficial dels estudis. Cal destacar que el 70% de l’alumnat són dones. Quant a l’Escola d’Ocupació Et Formem, la tercera edició ha finalitzat amb la participació de deu persones (nou d’elles són dones) en l’àrea professional de Ceràmica.

La regidora d’Ocupació ha volgut destacar enguany l’esforç realitzat pel personal municipal per a adaptar aquests programes a l’actual situació generada per la pandèmia posant en marxa les mesures corresponents de seguretat per a evitar contagis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari