Castelló col·labora amb la campanya Pobresa Zero del Dia Internacional per a la seua Erradicació

La regidora de Cooperació defensa la necessitat de continuar impulsant les polítiques socials i de benestar

Castelló col·labora amb la campanya Pobresa Zero del Dia Internacional per a la seua Erradicació
16/10/2021 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria de Cooperació, col·labora amb la Coordinadora Valenciana d’ONGD (CVONGD) en la celebració de la campanya Pobresa Zero que aquest dissabte ha celebrat el seu acte central en la plaça de les Aules. La regidora de Cooperació, Mary Carmen Ribera, ha assistit a l’acte en el qual s’ha llegit el manifest que enguany ha estat centrat en l’augment de les desigualtats a conseqüència de l’emergència sanitària i social de la covid-19.

Ribera ha recalcat la importància de continuar amb les polítiques socials per a fer front a la desigualtat. En aquest sentit, ha recordat que l’Ajuntament de Castelló va activar un servei d’emergència social davant la covid-19 des del primer dia destinat a garantir vam tornar a impulsar les polítiques socials i d’inclusió amb una partida de 16,5 milions per a Benestar Social, incrementant un any més el pressupost destinat a polítiques socials”, ha indicat Ribera.

La regidora ha acompanyat a les entitats socials en aquesta jornada reivindicativa per a commemorar el Dia Internacional per a l’Erradicació de la Pobresa, que se celebra el 17 d’octubre. ONGD, entitats socials, sindicats, universitats, escoles i mercats han promogut més d’una vintena d’actes reivindicatius en la Comunitat Valenciana sota el lema #ExcusesZero enfront de la pobresa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari