Castelló col·labora en la xarxa pública-cooperativa per a impulsar habitatges a preus assequibles

Castelló col·labora en la xarxa pública-cooperativa per a impulsar habitatges a preus assequibles
04/05/2021 -

La regidora d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló, María Jesús Garrido, ha assistit aquest dimarts a València a la presentació del Pla Base Viva, una iniciativa impulsada per les Conselleries d’Economia Sostenible i Habitatge i la Federació de Cooperatives d’Habitatge (Fecovi) amb l’objectiu d’impulsar la construcció d’habitatges a preus.

“Aquest projecte vol desenvolupar la Xarxa Valenciana d’Habitatge i Infraestructures Socials amb la col·laboració entre el cooperativisme i l’administració pública. A Castelló tenim l’interés de promoure a través d’aquesta eina habitatges per a lloguer social a través de cooperatives en cessió d’ús“, explica la regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido.

Aquesta fórmula comporta la cessió d’ús d’un solar a una cooperativa per a promoció d’habitatge amb costos assequibles a la majoria de la ciutadania. D’aquesta manera es vol incrementar la xifra de lloguers i contenir l’especulació en el preu.

A l’acte han assistit la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra; el vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau; i el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari