Castelló congrega a una trentena de persones en la primera jornada de les Nits de Rates Penades al Molí la Font

Transició Ecològica preveu una segona sessió el pròxim 20 d’agost

Castelló congrega a una trentena de persones en la primera jornada de les Nits de Rates Penades al Molí la Font
23/07/2022 -

La primera jornada de les Nits de Rates Penades que organitza la Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló va reunir aquest divendres a una trentena de persones i va completar l’aforament establit. Els participants van conéixer la colònia de ratapinyades existeix en la cavitat del Molí, una de les més importants d’Europa amb 1.600 exemplars a través d’estacions d’escolta amb detectors d’ultrasons.

Una guia va programar diferents parades en una ruta i va anar identificant rates penades a partir dels sonogrames que capten els detectors, i va informar dels beneficis ecosistèmics de cadascuna de les espècies que es localitzen.

La pròxima sessió de la iniciativa, que programa el departament dirigit per Fernando Navarro i que desenvolupa la Fundació Limne, serà el 20 d’agost, també a partir de les 21 hores, en el Vaig moldre la Font. Les persones interessades a assistir s’han d’inscriure en el correu electrònic participa@limne.org.

D’altra banda, el Vaig moldre la Font acollirà un taller sobre tortugues aquàtiques el 7 d’agost a partir de les 10.30 hores. Així mateix, el 4 de setembre, a partir de les 10.30 hores, tindrà lloc una activitat en el mateix lloc sobre inspeccions de riu, en la qual s’ensenyarà a realitzar una diagnòstic d’un ecosistema fluvial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari