Castelló comptarà amb una nova zona verda al costat de l'avinguda Doctor Clará de més de 2.800 m²

El regidor d’Urbanisme, José Luis López, destaca les obres que permetran regenerar la zona amb un bulevard, arbratge i jocs

Castelló comptarà amb una nova zona verda al costat de l'avinguda Doctor Clará de més de 2.800 m²
20/11/2020 -

Les obres del programa d’actuació integrada de la Unitat d’Execució 66 de Castelló ja han començat. Es tracta d’un projecte delimitat entre l’avinguda Doctor Clará, carrers Llucena i Felip II i Gran Via Tàrrega Monteblanco, a través del que s’actuarà en una superfície total de 6.562 metres quadrats que ara ocupa un solar, creant noves zones verdes i voreres en més d’un 40% d’aquesta superfície (en aproximadament 2.800 metres quadrats), destinant la resta de la unitat d’execució, més de 3.700 metres quadrats, a zona residencial.

Amb aquesta intervenció, es regenerarà una zona del districte centre i es guanyarà un espai públic per al gaudi de la ciutadania, amb una actuació a manera de bulevard amb arbratge, que acabarà en una àmplia plaça amb bancs i hi haurà diverses zones amb jocs infantils. “Els veïns i veïnes de Castelló podran disposar d’un nou espai públic que contribuirà a millorar l’entorn d’una zona que ara ocupen solars i permetrà disposar de més espais a l’aire lliure”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, José Luis López, que aquesta mateixa setmana ha supervisat els treballs al costat de tècnics municipals. Les obres tenen un termini d’execució de nou mesos i un pressupost que supera els 408.000 euros.

Aquestes obres de la UE-66-R comencen després d’haver-se recepcionat aquest mateix mes de novembre les corresponents a la unitat d’execució 54-UE-R, dignificant més de 55.000 metres quadrats en els voltants del grup Perpetu Socors, en la zona del col·legi Guitarrista Tárrega. Uns treballs amb els quals es va valorar l’entorn de Perpetu Socors, millorant els equipaments i les zones verdes d’aquest grup perifèric del districte sud.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari