Castelló contracta un nou servei de seguiment de la gestió de la depuradora per 48.450 euros en dos anys

Aquest contracte reforça el control municipal sobre el funcionament de l’estació d’aigües residuals i sanejament

Castelló contracta un nou servei de seguiment de la gestió de la depuradora per 48.450 euros en dos anys
18/03/2021 -

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló ha contractat un nou servei de seguiment de la gestió de l’estació depuradora d’aigües residuals, amb un pressupost de 48.450 euros en dos anys.

El regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, subratlla que la Junta de Govern Municipal ha aprovat aquest dijous l’adjudicació d’un contracte que ajuda a l’Ajuntament a controlar el funcionament de l’estació depuradora d’aigües residuals i sanejament.

El contracte ha sigut adjudicat a l’empresa Atrio 31 Ingenieria i Direcció d’Obres, amb un cost de 24.225 euros a l’any.

El projecte contempla estratègies de control quant a revisió, registre de cabalímetres, consum de reactius, hores de funcionament dels equips i controls addicionals mitjançant programari de la concessionària. La proposta adjudicada, sobre aquest tema, realitza una proposta de controls i supervisions a realitzar sobre l’empresa explotadora quant a personal, esmena d’avaries i incidències, tasques de manteniment preventives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari