Castelló convoca al 'món de la festa' per a abordar la planificació de la Magdalena 2022

L’Ajuntament baralla diferents escenaris en la programació per a poder gaudir d’unes festes segures davant la covid-19

Castelló convoca al 'món de la festa' per a abordar la planificació de la Magdalena 2022
08/01/2022 -

L’Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal de Festes, convocarà la setmana vinent a representants del món de la festa per a abordar la celebració de les festes de la Magdalena de 2022, que estarà condicionada encara per la pandèmia i s’haurà d’anar adaptant en funció de la situació sanitària i de la seua evolució. L’alcaldessa, Amparo Marco, i el regidor de Festes, Omar Braina, es reuniran així amb el món de la festa com estava previst dins d’aquest mes de gener, per a analitzar la celebració de les pròximes festes, previstes del 19 al 27 de març.

Des del Patronat Municipal de Festes s’està treballant des de fa mesos en contacte directe amb Salut Pública per a planificar la Magdalena d’enguany i ajustar el programa a la situació epidemiològica i a les mesures de prevenció i protecció davant la covid, tenint en compte diferents escenaris per a poder gaudir-la amb seguretat. En aquest sentit, es continuarà treballant amb la màxima prudència en la planificació de la setmana gran de la ciutat, que tindrà en compte en tot moment l’evolució de la pandèmia.

Cal recordar que a conseqüència de la pandèmia de la covid-19, Castelló no ha pogut celebrar les festes de la Magdalena des de 2019. En 2020 es van suspendre quatre dies abans de la declaració del primer estat d’alarma, pel Decret 4/2020, de 10 de març, del president de la Generalitat, seguint la instrucció del Ministeri de Sanitat que establia la conveniència de no celebrar actes multitudinaris en existir risc de propagació del coronavirus. I el gener del 2021 es va acordar amb el món de la festa no celebrar la Magdalena, com a mesura de prevenció i seguint un criteri de prudència, contribuint així a pal·liar la propagació del coronavirus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari