Castelló convoca una nova edició de Jornals de Vila amb 132 llocs de treball en 22 especialitats

L’alcaldessa Amparo Marco destaca la inclusió d’una àrea d’accessibilitat per a fer de Castelló una ciutat més inclusiva

Castelló convoca una nova edició de Jornals de Vila amb 132 llocs de treball en 22 especialitats
22/03/2019 -

El pròxim 1 d’abril s’obrirà el termini de presentació d’instàncies per a optar a una de les 132 places que es crearan dins del programa municipal d’ocupació Jornals de Vila. La quarta edició d’aquesta iniciativa inclou 22 especialitats diferents “amb l’objectiu d’ampliar els àmbits laborals en els quals contribuïm a generar ocupació”, segons ha explicat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

Les instàncies es podran presentar de l’1 al 12 d’abril i s’ha habilitat com a lloc de registre l’antiga estació de tren, al parc Ribalta, en horari de matí i vesprada “per a facilitar la presentació de documentació i resolució de dubtes”, ha apuntat la primera edil. Set persones registraran de 8.30 a 14.30 hores i de 15.00 a 19.30 hores les sol·licituds d’aquelles persones que vulguen aspiren a una d’aquestes 132 places i altres dues persones atendran i resoldran dubtes sobre la documentació a presentar.

Tal com recull l’anunci publicat hui en el Butlletí Oficial de la província, s’ha habilitat dies de presentació de les sol·licituds segons especialitats i en el cas de les quals més places s’ofereixen –oficials, peons, administratius, auxiliars administratius i zeladors d’instal·lacions esportives- s’han assignat els dies de presentació en funció de les inicials del cognom. Tota la informació es pot consultar en l’apartat d’ocupació pública de la web municipal, pestanya de processos selectius.

Els perfils d’aquesta quarta convocatòria de Jornals de Vila inlcouen: lampisteria, electricitat, jardineria, obra de paleta, pintura, fusteria metàl·lica, neteja, accessibilitat, ordenances, zeladors d’instal·lacions esportives, arquitectura, arquitectura tècnica, administratius, auxiliars administratius, coordinació de programa, orientació laboral, periodista, tècnic superior d’integració social, educador social, treball social, dret i tècnic al mig ambient.

Noves especialitats

Dels 22 perfils professionals oferits en la quarta edició de Jornals d’Ocupació, que comptarà amb un finançament de 2,2 milions d’euros de fons municipals, per primera vegada s’ofereix una plaça de periodista, una altra de tècnic mediambiental i 10 d’accessibilitat, dels quals cinc es reserven per a persones amb diversitat funcional.

Els qui desitgen prendre part en aquestes proves selectives, hauran de presentar una instància per cadascun dels llocs als quals desitge optar, segons model d’instància per a cada lloc. En el cas d’optar a dos o més llocs de treball en aquesta convocatòria, s’haurà de presentar una instància/sol·licitud i la corresponent documentació per cadascun dels llocs.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha subratllat que Jornals de Vila permetrà “realitzar un mapa d’accessibilitat urbana a la ciutat i fixar el full de ruta per a avançar cap a un urbanisme i una mobilitat més inclusiva”. En aquest sentit, Marco ha explicat que la meitat de les places d’accessibilitat oferides es reserven per a persones amb diversitat funcional “el que ens permetrà una avaluació amb una perspectiva més personalitzada”. El període laboral serà de sis mesos, des de l’1 de juliol al 31 de desembre d’enguany.

La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha informat que el programa Jornals de Vila s’emmarca dins del Pla Estratègic d’Ocupació de Castelló que, que inclou accions en àmbits com la innovació, la formació, l’emprenedoria o el finançament a través de microcrèdits per a fomentar les oportunitats laborals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari