Castelló activa cursos per a joves de 12 a 17 anys amb el programa "Estiu Maker"

Joventut ofereix activitats relacionades amb la robòtica i la programació, el disseny d’entorns virtuals, fotografia i realitat augmentada, entre altres

Castelló activa cursos per a joves de 12 a 17 anys amb el programa "Estiu Maker"
08/07/2021 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria de Joventut, ha posat en marxa el programa ‘Estiu Maker’, una escola d’estiu gratuïta per a joves d’entre 12 a 17 anys per a desenvolupar activitats d’oci variades durant el mes de juliol. ‘Estiu Maker’ ha començat a rodar en el Casal Jove del Grau i ofereix activitats relacionades amb la robòtica i la programació, el disseny d’entorns virtuals, fotografia, realitat augmentada, impressió 3D, Mindfullness, curtmetratges, Tiktok challenges, ioga, etc. Al costat d’aquestes activitats, també s’ha iniciat el taller de repàs d’anglés per a escolars Nivell A2.

Per a l’edil de Joventut, Jorge Ribes, les dues activitats promouen la formació, convivència i oci per a les persones joves castellonenques. “D’una banda, continuem apostant per la formació de les persones joves de la nostra ciutat en aptituds tan importants com idiomes i, d’altra banda, amb ‘Estiu Maker’ creguem una escola d’estiu gratuïta amb activitats molt divertides per a juliol per als més joves”.

Amb aquest curs d’estiu, la inscripció del qual ja s’ha tancat, es persegueixen objectius com aprendre la programació robòtica de manera divertida, desenvolupar la creativitat amb llenguatges visuals a través de vídeo, aprendre disseny i impressió 3D amb les últimes tecnologies, i gaudir d’activitats lúdiques desenvolupant valors personals, socials, ètics i de promoció de la salut. Així mateix, aquest taller formatiu ha programat tres activitats externes com són la visita al Museu d’Etnologia de València, la ruta de grafiti urbà de Fanzara i Paintball al Grau.

Quant al curs de pràctiques d’anglés nivell A2, està impartit per professorat natiu i desenvolupa el repàs de totes les disciplines de l’idioma, la gramàtica, vocabulari, lectura, escriptura, comprensió oral i auditiva. Aquest curs d’aprenentatge d’anglés té lloc en l’edifici Menador durant el mes de juliol i fins al dia 4 d’agost.

En tots dos casos, totes les activitats es duran a terme complint la normativa vigent en prevenció enfront de la Covid-19, estant subjectes, a més, a adaptacions o suspensions en les quals la situació de la pandèmia ho requerisca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari