Castelló defensa la necessitat de reforçar els drets laborals del sector de la neteja

Marco i Garcia es reuneixen amb el col·lectiu per mostrar el suport a les reivindicacions per un conveni més just

Castelló defensa la necessitat de reforçar els drets laborals del sector de la neteja
29/01/2022 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el regidor de Neteja, Ignasi Garcia, han abordat un encontre amb representants del sector de la neteja en defensa de la necessitat d’enfortir els drets laborals del col·lectiu i manifestar el màxim suport institucional a les seues reivindicacions.

De fet, recentment ambdós autoritats locals ja es sumaren a les reivindicacions dels treballadors i treballadores de la neteja de Castelló per exigir unes condicions laborals justes, quan eixiren del plenari de l’Ajuntament del mes de novembre per manifestar la total solidaritat.

Les treballadores i treballadors reclamen un conveni col·lectiu digne contra la pèrdua de drets laborals que els elimina, entre d’altres, les retribucions per transport o antiguitat.

Durant la trobada mantinguda a l’Ajuntament, l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha traslladat el seu suport als treballadors i treballadores del sector de la neteja i els ha donat suport “en la seua defensa i reivindicació d’unes condicions laborals justes”. “Des de l’administració municipal mostrem la nostra solidaritat amb el col·lectiu davant la necessitat de reforçar els seus drets laborals”, ha defensat Marco.

Per la seua banda, el regidor de Neteja, Ignasi Garcia, ha volgut mostrar la màxima solidaritat i suport al sector i ha destacat que “el govern de l’Ajuntament de Castelló tenim clar que la pujada del salari mínim interprofessional no pot suposar que el sector de la neteja veja minvats els seus ingressos i s’eliminen complements com el d’antiguitat”.

Garcia ha defensat la necessitat de reforçar els drets laborals perquè “és una qüestió de justícia i és un sector que ho mereix, i per tant és essencial que hi haja un nou acord col·lectiu que dote d’unes condicions més dignes a les treballadores i treballadors”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari