Castelló destina 32.000 euros al Banc d’Aliments per a augmentar la cobertura social

Castelló destina 32.000 euros al Banc d’Aliments per a augmentar la cobertura social
11/10/2020 -

L’Ajuntament de Castelló incrementa enguany el suport al Banc d’Aliments i al seu projecte de repartiment de menjar entre col·lectius i persones en situació de vulnerabilitat social en aprovar una ajuda de 32.000 euros a l’associació. L’acord ha sigut aprovat per Junta de Govern Local i suposa un nou suport econòmic i social a aquesta associació que treballa per a garantir l’alimentació bàsica de famílies vulnerables.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i la regidora de Benestar Social, Dependència i Infància, Mary Carmen Ribera, han visitat les instal·lacions de l’Associació Banc d’Aliments de Castelló des de la qual es realitza la recepció i magatzematge dels aliments. “Des de l’Ajuntament de Castelló hem fet costat al Banc d’Aliments de forma continuada i augmentant l’aportació per a contribuir a la millora de l’atenció social i garantir l’alimentació bàsica de les famílies en situació de vulnerabilitat social”, ha indicat Marco.

En aquest sentit, ha apuntat que l’Ajuntament ha incrementat enguany l’aportació al Banc d’Aliments en 12.000 euros més en passar de 20.000 a 32.000 respecte a 2019. “Una mostra del nostre compromís per les polítiques socials i el nostre reforç de les mesures que contribueixen a pal·liar les situacions de pobresa, especialment en aquest any marcat per l’emergència sanitària i social per coronavirus”, ha apuntat.

Per part seua, la regidora de Benestar Social, Dependència i Infància ha recordat el compromís del govern municipal amb el projecte del Banc d’Aliments i el suport per una entitat “que atén les necessitats bàsiques d’alimentació de milers de persones en tota la província”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari