Castelló destinarà 4.400 euros als propietaris que cedisquen habitatges buits a la Borsa de Lloguer

Castelló destinarà 4.400 euros als propietaris que cedisquen habitatges buits a la Borsa de Lloguer
23/11/2022 -

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament manté obert fins al 30 de novembre la convocatòria de subvencions de 2022 a propietaris que cedisquen un habitatge buit a la Borsa de Lloguer Municipal. Destinarà 4.400 euros en ajudes a canvi que accepten un preu protegit en l’arrendament. Les persones interessades que inscriguen un habitatge en la bossa després del 30 de novembre podran optar a primers d’any a una nova proposta de subvencions.

“La Borsa d’Habitatge és una oportunitat per a aquells xicotets propietaris que compten amb habitatges buits en condicions d’habitabilitat i no poden llogar-les en el mercat lliure. L’Ajuntament els ofereix assessorament, un incentiu de 1.500 euros anual més 2.900 euros per a realitzar obres de millora a l’interior”, ha destacat la regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido.

La regidora ha subratllat que amb aquestes subvencions aspiren a ampliar el parc de lloguers assequibles. Ha indicat que la Borsa es pot convertir a més en un instrument per a intervindre en el mercat de l’habitatge i reduir el preu del lloguer.

La subvenció estarà condicionada a la inclusió en la Borsa de Lloguer Municipal. Les actuacions a l’interior contemplen millores en cuines i banys, actuacions d’accessibilitat, fusteria interior, paviments, instal·lacions elèctriques i pintura, a més de renovació de finestres que supose una millora tèrmica de l’habitatge.

La convocatòria d’enguany acaba el 30 de novembre, però la regidoria ha ressaltat que el termini d’inscripció en la Borsa és obert i que després d’aquesta data es podran sol·licitar subvencions en l’inici de 2023.

Les sol·licituds per a les subvencions per part de propietaris interessats es poden presentar en el Registre General de l’Ajuntament o les Juntes de Districte, situats en els següents llocs: situades en la Plaça Primer Molí s/n, Plaza Lagunas de Ruidera s/n i Passeig Buenavista núm. 28. La informació es pot obtindre de les condicions en la seu electrònica (sede.castello.es), a través del web rehabilitacastello.es, en l’Oficina Municipal d’Habitatge, el correu electrònic vivenda@castello.es o el telèfon 669590440.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari