Castelló destina 50.000 euros per als projectes d'oci i temps lliure per a joves

L’Ajuntament demana la participació ciutadana per a dissenyar la nova programació i aprova les bases per a presentar propostes

Castelló destina 50.000 euros per als projectes d'oci i temps lliure per a joves
31/01/2022 -

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castelló llançarà en els pròxims dies una crida a projectes d’activitats d’oci educatiu i temps lliure, amb l’objectiu d’afavorir la participació de la ciutadania, especialment de la gent jove, en la proposició de tallers i activitats que, després de la selecció d’aquells que resulten més idonis, podran contractar-se per a la seua execució. L’última Junta de Govern Local va aprovar les bases que regiran aquesta nova convocatòria, per a la qual s’estableix una quantitat màxima de 50.000 euros.

“Volem oferir a la joventut de Castelló, activitats variades i originals, dinamitzant l’oci de la mà dels i les joves, i amb això objectiu fem una anomenada a projectes, perquè ens presenten les seues propostes”, ha explicat el regidor de Joventut, Jorge Ribes. En aquesta línia, ha ressaltat la importància de la implicació de la societat “per a traslladar la diversitat que caracteritza als nostres joves a espais com el Casal Jove del Grau”.

Els projectes presentats hauran d’incloure’s en dos programes: tallers d’oci educatiu i temps lliure (club de llengües, taller tecnològic, espai d’art, eines d’inserció laboral i esport i salut); o activitats extraordinàries d’oci juvenil, enteses com les que es realitzen de manera puntual i s’engloben dins d’una temàtica o objectiu concret, com poden ser la celebració de festes, fires, esdeveniments o monogràfics.

Les activitats se celebraran tant en el Casal Jove com en altres espais de la ciutat a través de les modalitats presencial, semipresencial o en línia. I totes les propostes presentades hauran d’estar dirigides a la població juvenil amb edats compreses entre els 12 i els 30 anys (ambdues inclusivament). En el cas que quedaren places lliures, es podrien ampliar fins als 35 anys.

En els pròxims dies es publicaran les bases completes en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i s’obrirà el termini per a presentar les propostes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari