Castelló destina 71.000 euros al projecte Sant Agustí 2022 per a la inclusió del poble gitano

Puerta visita l’escola d’estiu emmarcada entre les accions del conveni aprovat amb la Fundació Punjab

Castelló destina 71.000 euros al projecte Sant Agustí 2022 per a la inclusió del poble gitano
09/07/2022 -

L’Ajuntament de Castelló ha aprovat el conveni per a destinar 71.000 euros a la Fundació Punjab per al desenvolupament del projecte Sant Agustí 2022, un projecte que té com a objectiu general aconseguir la igualtat i inclusió del poble gitano en els àmbits considerats prioritaris en l’Estratègia Valenciana per a la Igualtat i la Inclusió del Poble Gitano.

La regidora de Benestar Social, Dependència i Infància, Patricia Puerta, ha destacat que, a través d’aquest conveni, “el consistori recolza la implementació d’accions en àmbits de l’educació, la salut, l’ocupació, el comerç, l’habitatge o el reconeixement i visibilització del poble gitano, entre altres actuacions”.

Puerta ha visitat aquesta setmana l’escola d’estiu Sant Agustí, que realitza la Fundació Punjab a través d’aquest conveni amb el qual col·labora l’Ajuntament de Castelló i que ha sigut aprovat en l’última Junta de Govern Local.

L’import global del projecte Sant Agustí 2022 de la Fundació Panjab ascendeix a 182.704 euros i, al costat de l’Ajuntament de Castelló, és finançat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i la Diputació de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari