Castelló destinarà fins a 2.900 € per a reformar habitatges de la Borsa de Lloguer Municipal

La Regidoria d’Habitatge ofereix subvencions als xicotets propietaris per a ampliar els lloguers a preus assequibles

Castelló destinarà fins a 2.900 € per a reformar habitatges de la Borsa de Lloguer Municipal
27/07/2021 -

Per un pis de 65 metres quadrats un propietari rebrà un lloguer mensual de 260 euros de l’arrendatari i, a més, comptarà per part de l’Ajuntament de Castelló amb fins a 2.900 euros per a adequar l’interior i 1.500 en un incentiu anual si es cedeix a la Borsa de Lloguer Municipal. La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament ha llançat aquest mes les noves bases i una convocatòria de subvencions per a xicotets propietaris que oferisquen un habitatge a lloguers assequibles.

“Tenim l’objectiu en aquesta legislatura d’ampliar la xifra de lloguers assequibles i contindre la bambolla en el preu. Una de les vies en la qual treballem és en la Borsa de Lloguer Municipal. Per a animar a la cessió d’habitatges a preus protegits contemplem incentius als propietaris com 2.900 euros per a reformar-la o 1.500 euros anuals”, explica la regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido.

La Regidoria ha pressupostat 165.000 euros enguany per a finançar l’incentiu de 1.500 euros i els 2.900 euros de reforma.

Els xicotets propietaris interessats poden presentar la seua sol·licitud fins al 7 de desembre i poden ser beneficiàries persones físiques o jurídiques que siguen propietàries o usufructuàries d’un habitatge de Castelló inscrita en la Borsa de Lloguer i hagen formalitzat el lloguer. Les subvencions compensaran el preu màxim establit de lloguer, situat en els 4 euros per metre quadrat. L’Ajuntament s’ocuparà de l’elaboració i seguiment del contracte d’arrendament i de l’assessorament de les incidències que li puguen sorgir. També hi haurà un depòsit per a fer front a impagaments i desperfectes.

Les propostes es poden presentar en el Registre General, situat al Palau de la Festa, amb cita prèvia, en les juntes de districte o en seu electrònica (sede.castello.es). També es pot escriure per a dubtes al vivenda@castello.es o telefonar al 669590440.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari