Castelló destinarà més de 200.000 euros en la millora del cementeri de Sant Josep en 2022

Castelló destinarà més de 200.000 euros en la millora del cementeri de Sant Josep en 2022
20/12/2021 -

L’Ajuntament de Castelló destinarà l’any vinent més de 200.000 euros dels beneficis de l’empresa mixta Nou Cementeri a continuar millorant i dignificant les instal·lacions del cementeri de Sant Josep. Així s’ha adonat en l’últim consell d’administració de l’any de l’Empresa Mixta Nou Cementeri, celebrat aquest matí en el Menador i presidit per l’alcaldessa, Amparo Marco.

“És una nova inversió que destinarem principalment a la reparació de vials i millora del drenatge“, ha apuntat l’alcaldessa. “Unes actuacions amb les quals s’avança en la millora de les instal·lacions de Sant Josep i la seua dignificació, perquè el cementeri de Sant Josep forma part del nostre patrimoni emocional, cultural i històric, i amb aquestes millores garantim una atenció més digna i respectuosa”, ha indicat Marco.

Una de les intervencions es va adjudicar ja en la Junta de Govern Local celebrada la setmana passada, per 145.200 euros, i es correspon amb la segona fase de les obres en el Quadre Vell. Amb sis setmanes d’execució, el projecte per a la reparació dels vials d’aqueixa zona consisteix en el sanejament i eliminació dels elements deteriorats i la seua reposició amb nous elements que siguen més efectius i duradors. Per a la millora del drenatge s’instal·larà una conducció i embornals, que connectarà a la conducció executada en una fase anterior. En aquest sentit, la millora del drenatge evitarà que en episodis de pluges la zona quede negada.

Una altra de les actuacions planificades per a 2022, és la finalització de la reparació de vials del Quadre 5 que consistirà, entre altres actuacions, en l’arranjament de voreres perimetrals, adequació d’escales d’accés i rampes d’accés a sepultures.

En el consell d’administració de hui, en el qual també ha sigut present la regidora de Cementeris, Isabel Granero, s’ha donat compte, a més, del desenvolupament de la passada edició de la Festivitat de Tots Sants, que va discórrer sense incidències i durant la qual es va inaugurar el memorial per a commemorar, homenatjar i avançar en la reparació de la memòria dels represaliats del franquisme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari