Castelló dinamitza els grups del districte sud amb una nova edició de Barris del Sud

La campanya és una oportunitat “per a fomentar la convivència en aquesta zona de la ciutat”, segons la regidora Patricia Puerta

Castelló dinamitza els grups del districte sud amb una nova edició de Barris del Sud
05/04/2019 -

Fomentar la dinamització del districte sud i promoure la relació entre els diferents barris de Castelló. Aquests són dos dels objectius principals de Barris del Sud, una campanya amb activitats lúdiques per a tota la família que va arrancar en 2017 i que porta dos anys tractant de posar en valor aquests barris. Durant els dissabtes d’abril i maig, els grups de San Andrés, Roquetes, Santa Teresa, Lourdes, San Bernardo i Perpetuo Socorro acolliran tallers, concerts i altres esdeveniments d’oci. Així serà fins al 18 de maig, l’últim dia d’aquesta edició de Barris del Sud.

La campanya de dinamització arrencarà aquest dissabte 6 d’abril al grup San Andrés, concretament al carrer Benafigos. Allà hi haurà inflables, tallers per als més petits i personatges infantils entre les 16 i 19 h. A més, entre les 19:30 i les 21 h es celebrarà un concert cortesia de Grupo de Calle. El dissabte 13 d’abril i en el mateix horari serà el torn del grup Roquetes, quan la plaça del camí Roquetes gaudi d’aquestes activitats d’oci i de l’actuació en directe de La Paradita Flamenca. Barris del Sud tancarà el mes d’abril el dia 27 en el grup Santa Teresa. Els assistents a la plaça del carrer Ludiente també trobaran inflables i tallers, a més del concert de Cosita Buena per culminar la jornada.

Ja en el mes de maig, Barris del Sud visitarà el grup Lourdes el dissabte 4. Aquest dia, els veïns gaudiran de les activitats esmentades i, al final de la vesprada, de la música en directe de Grupo de Calle. Una setmana més tard, el dia 11, el grup San Bernardo i el Parc del Rosselló protagonitzaran aquesta iniciativa de dinamització i els seus habitants podran assistir al concert de Cosita Buena. Finalment, Barris del Sud s’acomiadarà del districte sud amb les activitats ubicades al grup Perpetuo Socorro, en concret a la plaça de la Verge. A més dels correspondents inflables i tallers, La Paradita Flamenca tocarà en l’última actuació de la campanya.

En anteriors edicions, la tinent d’alcaldia del districte sud, Patricia Puerta, ha reivindicat aquesta iniciativa que promou l’Ajuntament de Castelló com una oportunitat per “cohesionar la ciutat, teixir els barris i demostrar que Castelló és una ciutat millor si suma a tots els seus barris”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari