Castelló dinamitza els barris a través dels centres d'educació en la participació

Castelló dinamitza els barris a través dels centres d'educació en la participació
20/04/2022 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana que encapçala Francesc Mezquita, segueix desenvolupant projectes d’educació no formal mitjançant els dos centres d’educació en la participació amb els que compta la ciutat. Es tracta de centres per a la població adolescent en els quals es treballen distintes activitats educatives en consonància amb els instituts dels barris.

Tal com assenyala l’edil Mezquita “aquests centres ocupen un paper dinamitzador molt important per als barris i els adolescents de la nostra ciutat mitjançant activitats d’oci educatiu alternatiu al llarg de tota la setmana, i en estreta vinculació amb els instituts”. De fet, es desenvolupen al voltant de 20 activitats mensuals que passen des de la cuina, tallers de sostenibilitat, activitats solidàries o activitats culturals, fins a altres activitats com xerrades amb perspectiva social, tallers de feminisme o d’altres d’esbarjo.

L’Ajuntament dóna suport a aquest projecte amb una partida de 90.000 euros, i compta amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Cases de la Joventut i amb Federació d’Associacions d’Estudiants (FADES).

A hores d’ara, la ciutat compta amb dos centres d’educació en la participació que obrin de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30 hores. Un ubicat al Raval Universitari (c/ Joaquín Garcia Girona nº58) i vinculat a l’IES Bovalar, i l’altre a la zona de l’avinguda de València (c/ riu Sènia nº1) vinculats als IES Matilde Salvador i Vicent Castell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari