Castelló dispara una nova mascletà aquest cap de setmana

Pirotècnia Peñarroja s’encarregarà de fer vibrar la capital, recuperant la pirotècnia suspesa en la Magdalena

Castelló dispara una nova mascletà aquest cap de setmana

Castelló tornarà a esclatar amb la millor pirotècnia aquest cap de setmana. L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Festes, ha anunciat el tret d’una mascletà aquest dissabte 9 de juliol, coincidint amb la celebració de Sant Cristòfol, patró de la ciutat.

Serà a les 13.30 hores quan la Pirotècnia Peñarroja dispare una espectacular mascletà en el recinte de mascletaes del carrer Maria Rosa Molas. Es tracta d’un dels trets que estava previst en la celebració de les festes de la Magdalena 2022 i que va ser suspés per les condicions meteorològiques per part del consistori.

Tal com va anunciar la mateixa regidoria, les mascletaes i actes pirotècnics suspesos per la pluja serien reprogramats. I fa a penes una setmana es va gaudir de més mascletaes i la tradicional Nit Màgica de Xarxa Teatre al Grau, dins de la programació de Sant Pere, que ha omplit de festa el districte marítim fins al passat diumenge.

Programa Sant Cristòfol 2022

D’altra banda, l’Ajuntament de Castelló ha anunciat el programa de les festes de Sant Cristòfor 2022, que serà aquest dissabte 9 de juliol. Omar Braina, regidor de Festes de Castelló, ha destacat que “recuperem Sant Cristòfol després de dos anys de pandèmia en els quals no s’ha pogut celebrar, com va passar en 2020, o s’ha celebrat amb restriccions, com en 2021”.

A les 12.00 hores se celebrarà la missa en la Cocatedral de Santa Maria amb el tradicional volteig de campanes. A les 13.30 hores, serà el torn de la mascletà per Pirotècnia Peñarroja en el recinte de mascletaes del carrer Maria Rosa Molas. El sopar de ‘pa i porta’ al Palau de la Festa i la posterior exhibició de balls per part de les comissions de sector posaran el fermall d’or a la jornada en honor al patró dels conductors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari