Castelló edita material d'oficina amb creativitats de Xipell

Castelló edita material d'oficina amb creativitats de Xipell
12/01/2022 -

La Regidoria de Reciclatge de l’Ajuntament de Castelló, que dirigeix l’edil Ignasi Garcia, ha editat una sèrie de llibretes amb paper reciclat i tasses amb una de les il·lustracions editades pel dibuixant castellonenc Joan Montañés, Xipell, amb motiu de la campanya ‘Visc a Castelló’ engegada per la regidoria de Plurilingüisme i Foment del Valencià que encapçala el regidor Francesc Mezquita.

Concretament, es tracta de l’estampa gràfica que Xipell dedica a la conscienciació i sensibilització en matèria de reciclatge i separació de residus que viu a hores d’ara la ciutat, així com la transició cap a hàbits individuals i col·lectius més sostenibles.

A la il·lustració es poden veure distints contenidors de recollida selectiva que hi ha a Castelló, com el d’envasos de vidre, el de paper i cartró, el d’envasos de plàstic i també el més innovador que ha instal·lat l’actual equip de govern, el de l’orgànica. També apareix un treballador del servei de recollida de fem, una dona que fa un ús correcte dels distints contenidors i un xiquet que es mou mitjançant amb un vehicle de mobilitat sostenible com ho és el patinet.

De fet, aquest mateix matí, els regidors Garcia i Mezquita han rebut a l’il·lustrador Xipell a les portes del Menador, justament on es desplega la campanya ‘Visc a Castelló’ des de la façana del mateix edifici.

El regidor responsable de les polítiques de reciclatge a Castelló, Ignasi Garcia, ha destacat que “el treball de Xipell reflectia a la perfecció el canvi que està vivint Castelló per una ciutat més sostenible, més conscienciada i que gràcies als programes d’educació ambiental cada vegada recicla més”. Per això, s’ha editat aquest material d’ús quotidià que “reforça la imatge d’una ciutat compromesa amb el medi ambient i que avança en sensibilització social”, ha afegit Garcia.

Mezquita també ha explicat que “la campanya ‘Visc a Castelló’ ens relata amb l’art de Xipell la història viva de tots els qui estimem la ciutat i, per descomptat, el compromís amb el reciclatge, el medi ambient i per emprendre accions per reduir la contaminació a la ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari