'Castelló Educa' celebra una nova edició a l'Auditori i Palau de Congressos

El congrés d’innovació educativa tindrà lloc durant els dies 16, 17 i 18 de maig

'Castelló Educa' celebra una nova edició a l'Auditori i Palau de Congressos
09/05/2019 -

La regidoria d’Educació, encapçalada per Enric Porcar, juntament amb Sergio Mestre, director del Cefire Territorial, Laura Gómez, directora del CEIP Gregal, Ximo Montañés, director del Cefire Artístico-expressiu, Maria Nebot, representant d’Escola Valenciana i de la fundació Soler i Godes, i Francesc Mezquita, director de l’IES Matilde Salvador, tots membres de l’organització del ‘Castelló Educa’ han presentat una nova edició del congrés d’innovació educativa que tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de maig a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

Cada edició ha anat evolucionant a partir del concepte de la Ciutat Educadora i la premissa de la innovació educativa com a ferramenta potenciadora. Aquest any, el congrés estarà dividit en diversos dies en què s’oferiran activitats, tallers, xerrades i trobades d’entitats on, tant els docents com la ciutadania hi podran participar.

“Aquesta edició estarà marcada per novetats com l’adhesió de 2 itineraris més, una ruta botànica pel Parc Ribalta i la visita guiada al cementiri, a més dels que ja s’oferien i la seua realització en horari nocturn”, ha destacat Maria Nebot, representant d’Escola Valenciana i la fundació Soler i Godes.

Així mateix, les jornades començaran en el Congrés Ciutat com a Espai Educatiu, on el director del Cefire Territorial, Sergio Mestre, ha destacat “Castelló Educa és un referent de l’educació en el nostre entorn perquè és una iniciativa oberta en què participa tota la ciutadania en un espai obert per a tots els públics”.

Per al dissabte 18, està programada una novetat de projectes a escena “on els alumnes de primària i secundària pujaran a l’escenari per mostrar xicotetes peces musicals i teatrals a més de la projecció de pel·lícules”, ha explicat Ximo Montañés, director del Cefire Artístic-expressiu.

D’altra banda, la directora del CEIP Gregal, Laura Gómez, ha destacat per al dissabte “la II Mostra d’experiències educatives, on els docents podran compartir les experiències viscudes en les aules entre els altres docents i la ciutadania”, a més Gómez ha assenyalat aquesta jornada com “molt enriquidora i positiva”.

Finalment, també hi haurà activitats programades el dissabte a les 16 hores relacionades amb el Cefire Artístic-expressiu, i que el seu director Ximo Montañés ha afirmat que “es tracta d’una mostra d’espectacles escènics que els alumnes desenvoluparan seguint un fil conductor i que estarà dividit en dos blocs”.

Per participar en el congrés, caldrà inscriure’s en la pàgina web de l’Ajuntament de Castelló en la secció d’Educació, dintre de Castelló Educa, si formes part de la societat civil, i en la pàgina web del Cefire si formes part del sector educatiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari