Castelló es posiciona com a destinació de congressos en la fira IBTM

El Patronat Municipal de Turisme presentarà en l’esdeveniment internacional l’oferta de la capital com a ciutat acollidora

Castelló es posiciona com a destinació de congressos en la fira IBTM
18/11/2019 -

Castelló es promocionarà com a destinació de turisme d’incentius, congressos, reunions i esdeveniments en la fira International Business Tourism Market World (IBTM World), que tindrà lloc a Barcelona durant la setmana vinent, del 19 al 21 de novembre. Una cita de referència per al sector del turisme de congressos i esdeveniments a la que el Patronat Municipal de Turisme acudeix amb el principal objectiu de reforçar el posicionament de la capital en aquest sector estratègic del mercat europeu i internacional, aprofitant els avantatges que la ciutat ofereix per a aquesta mena de turisme.

“Castelló té moltes possibilitats per a ser una capital acollidora de congressos, pels espais públics i privats on es poden organitzar aquest tipus d’esdeveniments, per l’oferta d’allotjament, per la gastronomia i per les comunicacions, al costat del teixit empresarial, els serveis complementaris que es poden oferir i la capacitat d’acolliment d’una ciutat accessible i còmoda per als visitants”, ha explicat la presidenta del Patronat i regidora de Turisme, Pilar Escuder. “El turisme de congressos és un nou sector que cal explorar i estar en la fira IBTM és una bona oportunitat per a anar obrint-nos camí”, ha apuntat.

El Patronat Municipal de Turisme disposarà d’un espai propi en l’esdeveniment, dins de l’estand de Turisme Comunitat Valenciana, que reunirà l’oferta d’aquest producte turístic en la qual és la cita més gran anual europea del sector. Castelló estarà present així en el qual és un dels principals punts de trobada per als responsables del sector d’incentius, esdeveniments i reunions que desitgen embarcar-se en projectes empresarials en l’àmbit mundial.

Durant els tres dies de la fira, els tècnics de turisme assistents mantindran reunions i presentaran l’oferta de Castelló als operadors, davant un públic objectiu de més de 14.000 visitants professionals que representen a un total de 141 països. Entre l’oferta, figuren espais potencialment acollidors de congressos com pot serà l’Auditori i Palacio de Congressos, el Teatre Principal, el Palau de la Festa, el Museu de Belles Arts, el Planetari, el Paranimf de la Universitat Jaume I (UJI) o la Pèrgola, entre altres.

Desestacionalització del sector

Potenciar el turisme de congressos és una de les línies estratègiques que es marca el Patronat per a desestacionalitzar el sector i situar a Castelló com a ciutat catalitzadora del turisme que arriba a la província, nacional i internacional. Projectar, a més, la seua gastronomia i la seua cultura, l’esport, la mar i la muntanya, i impulsar el turisme de salut són unes altres de les línies de treball marcades perquè la ciutat es reforce en el mapa del turisme.

Per a això, segons ha ressaltat Escuder, “fa falta posar en valor els recursos que tenim, empresarials, naturals, històrics, patrimonials i de comunicacions, amb l’aeroport o l’AVE, perquè la capital de província avance i es convertisca en un pol d’atracció turística indiscutible”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari