Castelló organitza una trentena d'esdeveniments esportius en el programa de la Magdalena 2020

Braina destaca la quantitat de cites esportives durant les festes i el protagonisme d’esports tradicionals

Castelló organitza una trentena d'esdeveniments esportius en el programa de la Magdalena 2020
08/03/2020 -

Castelló comptarà amb una extensa programació esportiva durant les festes de la Magdalena 2020. El regidor d’Esports, Omar Braina, ha destacat que s’han programat una trentena d’esdeveniments esportius al llarg dels nou dies de festes fundacionals que abasten un ampli ventall de modalitats esportives i destinat a tots els públics.
“Des del Patronat municipal d’Esports, associacions i col·lectius festers, entre altres, ens hem esforçat per organitzar una agenda esportiva que fóra àmplia i inclusiva per a tota la ciutadania de Castelló”, ha indicat Braina. El regidor d’Esports ha apuntat que la programació esportiva d’aquestes festes s’ha organitzat pensant a oferir cites variades i en les quals tingueren cabuda persones de totes les edats. “Volem que els i les castellonenques, i els qui vinguen a gaudir de les nostres festes, puguen comptar amb una programació esportiva atractiva, en què té especial protagonisme l’esport tradicional i participatiu”, ha afirmat Braina.

La programació arranca el dissabte 14 de març a les 10 hores amb el X Open Escacs Magdalena en la qual competeixen diverses categories. Aqueix dia, la programació prossegueix amb la Superliga femenina 2, Superliga masculina 2 i amb la lliga Espanyola de Bàsquet Aficionat, que enfrontarà al TAU Castelló amb Hero Jairis en el Pavelló Ciutat de Castelló.

El diumenge 15 de març se celebrarà el partit de bàsquet en cadira de rodes de la segona divisió nacional.

Els esports tradicionals tenen també especial protagonisme en la programació de la Magdalena 2020. Així, el dilluns 16 de març se celebrarà el XII Trofeu Magdalena de Pilota Valenciana en el trinquet municipal, a les 17.30 hores, amb la partida de la Lliga Bankia, que enfrontarà a l’equip de Soro III, Félix i Héctor, amb el trio format per Marc, Jesús i A. Gimeno. El dimecres se celebrarà un taller d’iniciació al raspall per a xiquets i xiquetes i una partida d’exhibició al carrer Gràcia.

Els esports tradicionals tindran la seua continuïtat el dissabte 21 de març, el dia amb més programació esportiva, amb la celebració del XXXI Campionat Mundial de Boli al parc de Jocs Tradicionals.

D’altra banda, també hi ha lloc per a esports com el billar, l’hoquei, l’handbol femení, la pesca marítima, el tennis de taula i l’hípica, entre altres.

Una de les incorporacions més recents a l’agenda esportiva de Magdalena és la marató de cubbá. Aquest esdeveniment, que celebra enguany la seua segona edició, estarà obert a la participació de tot el món. El cubbá és una modalitat esportiva basada en tècniques d’exercici aeròbic, que permetrà gaudir als participants d’una sèrie d’exercicis i coreografies seguint una metodologia de moviment al ritme dels diferents estils de ball: llatí, funky, house…

La BBVA 5k volta a peu a Castelló-XX Trofeu Luis Adsuara se situarà com a colofó de les festes de la Magdalena 2020. Es tracta d’un dels esdeveniments més festius i participatius, enguany, amb especial èmfasi en la participació infantil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari