Castelló obri a la Façana del Mercat l’exposició ‘Insomnia’ sobre la ciutat i les nits en blanc

Castelló obri a la Façana del Mercat l’exposició ‘Insomnia’ sobre la ciutat i les nits en blanc
25/05/2023 -

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló ha obert aquest dijous a la Façana del Mercat Central l’exposició ‘Insomnia’, on les fotografies de gran format de Silvia del Barrio són protagonistes. La mostra, que es podrà gaudir fins al 24 de setembre, acosta a l’espectador a través de la geografia nocturna de la ciutat i els insomnes que l’habiten, a la realitat de les persones que pateixen insomni.

‘Insomnia’ és el reflex de les nits en blanc de tants noctàmbuls, incapaços d’agafar el son. Vagant enmig de la foscor, a través de la ciutat i de la seua geografia, apareixeran no sols els paisatges nocturns, que distorsionen la realitat de l’insomne, sinó també totes aquelles fragilitats i emocions que causen l’insomni: la soledat, el buit, l’estrés i l’ansietat, com a elements amagats entre els murs i les llums de la nit.

L’autora madrilenya presenta, a través de la seua obra, des del simbolisme i la metàfora visual, les dicotomies immanents de l’ésser humà, amb l’objectiu d’arribar a l’intangible a través d’una narrativa poètica que desperta les emocions i les sensacions. Visceral i intuïtiva, Del Barrio abraça i explora el món material des del sensorial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari