Castelló ha atés a més de 200 persones en el servei de bany assistit a la platja del Pinar

Les biblioteques situades en les tres platges registren en el que portem d’estiu 189 nous socis i 700 préstecs

Castelló ha atés a més de 200 persones en el servei de bany assistit a la platja del Pinar
15/08/2022 -

Un total de 220 persones amb mobilitat reduïda han utilitzat el servei de bany assistit situat en un punt accessible de la platja del Pinar en els mesos de juny, juliol i la primera setmana d’agost. Aquest servei està disponible en horari d’11.00 a 20.00 hores i facilita a les persones amb problemes de mobilitat un bany segur a la platja durant els mesos d’estiu.

El bany assistit és un dels serveis que Castelló ofereix en els seus 4,3 quilòmetres de longitud de platja, entre el Serradal, el Gurugú i el Pinar. “Uns serveis que fan de Castelló una destinació turística de qualitat i reforcen el potencial de la nostra costa, oferint a tota la ciutadania diverses opcions de gaudir del litoral de manera saludable i responsable”, ha explicat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

La regidora de Turisme, Pilar Escuder, ha destacat que, amb aquest servei de bany assistit, que ha de sol·licitar-se amb cita prèvia via telèfon, “activem un espai inclusiu, accessible i que ofereix totes les condicions tècniques i d’acompanyament perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen gaudir de la platja”. A més d’aquest punt de bany assistit, existeixen punts accessibles a la platja del Gurugú i del Serradal.

D’altra banda, les biblioteques situades en les tres platges de Castelló han registrat en el que portem d’estiu 189 nous socis i s’han realitzat 700 préstecs. Quant als ‘Punts Bebé’, aquest servei ha sigut utilitzat per 74 persones.

Entre els serveis, destaquen els quatre punts d’informació turística (dos a la platja del Pinar, un en el Gurugú i un altre en el Serradal), els tres punts bebé (un en cada platja) i les tres biblioteques (u per platja). A més estan operatives les àrees habilitades per a persones amb discapacitat o amb mobilitat reduïda, mòduls d’ombra, lavabos portàtils, passarel·les d’accés, dutxes, llavapeus i papereres. També destaquen les zones biosaludables del passeig marítim i el parc litoral, les àrees de jocs infantils en cada platja, un parc aquàtic a la platja del Pinar i pistes de futbol i camps de voleibol. També hi ha zones d’hamaques i ombrel·les, posats d’embarcacions amb i sense motor, i quiosquets. I al costat de la platja del Pinar, està obert el pàrquing municipal d’autocaravanes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari