Castelló implica la ciutadania en la cura de les aus autòctones en jornades d'anellament

L’activitat conclou aquest divendres al parc de Boera

Castelló implica la ciutadania en la cura de les aus autòctones en jornades d'anellament
26/08/2021 -

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló conclou aquest divendres les jornades divulgatives d’anellament que s’han desenvolupat al juliol i agost per a realçar els ocells autòctons de la ciutat. L’última activitat tindrà lloc al parc Boera, de 08.30 a 11 hores, i comptarà amb l’assistència d’alumnes del CEIP Estepar.

Aquesta iniciativa del departament que dirigeix Fernando Navarro és organitzat amb la col·laboració del Grup Au d’Ornitologia en parcs i zones verdes de Castelló. L’objectiu és el d’involucrar a la ciutadania en la cura i conservació dels ocells. S’han dut a terme un total de huit jornades i han tingut una important recepció de la ciutadania, amb una participació mitjana d’una vintena de persones.

Els assistents participen al costat d’especialistes del Grup Au d’Ornitologia en la realització un cens d’ocells amb identificació visual i auditiva, més un anellament científic en el qual als ocells de la zona se’ls pren mesures corporals i biomètriques i se’ls allibera de manera immediata. El Grup Au d’Ornitologia impulsa d’aquesta manera un seguiment per a aprofundir en el coneixement dels ocells autòctons mitjançant anellaments i censos.

En la jornada del passat divendres al parc Mèrida es van identificar quatre teuladins i huit coloms i es van acostar, a més, de veïns de la ciutat, famílies procedents de Barcelona i Madrid.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari