Castelló implica a les escoles en l’alimentació saludable i l’educació ambiental en Eduquem en Verd

Castelló implica a les escoles en l’alimentació saludable i l’educació ambiental en Eduquem en Verd
01/06/2021 -

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló ha implicat 14 centres educatius de la ciutat en la campanya Eduquem en Verd, que promou en l’entorn escolar catorze activitats sobre la riquesa ambiental i de l’alimentació saludable. Com a novetat, els alumnes aprendran també la importància del nostre sector agrari.

“En aquesta nova edició d’Eduquem en Verd celebrem la inscripció de 14 col·legis i instituts de la ciutat, en la que els alumnes podran continuar aprenent nocions sobre la nostra biodiversitat i hàbits saludables i respectuosos amb el medi ambient, destacant enguany la proposta de noves activitats que valoren la necessitat de la nostra horta com a font d’alimentació sana i conservació ambiental”, ha subratllat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

Eduquem en Verd contempla 14 activitats en horari escolar en les quals participen els instituts Penyagolosa, SOS Baynat i Matilde Salvador, el CITD Penyeta Roja, i els col·legis Ramiro Izquierdo, Illa, Lluís Revest, Carles Salvador, Illes Columbretes, Herrero, Isabel Ferrer, Fadrell, Gregal i Enric Soler i Godes.

Alumnes de les etapes infantil, primària i secundària aprenen qüestions sobre la naturalesa o l’horta en tallers, concursos, gimcanes o interpretacions teatralitzades. Les activitats relacionades amb el sector agroalimentari ressalten el funcionament dels horts, el consum i mercats de proximitat, la importància de la biodiversitat cultivada, i els efectes del consum en la salut i en l’entorn natural.

També hi ha iniciatives en parcs i paratges de la ciutat, com en el Pinar del Grau o el Parc Litoral, sobre la naturalesa, les aus autòctones de Castelló , o estudis de les petjades de la fauna del terme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari