Castelló imposa 358 sancions en un mes per incomplir les restriccions davant la covid-19

Es reforçarà la vigilància policial en els accessos de les zones comercials per a evitar aglomeracions amb motiu del ‘Black Friday’

Castelló imposa 358 sancions en un mes per incomplir les restriccions davant la covid-19
24/11/2020 -

La Policia Local de Castelló ha interposat 358 sancions per incompliments de les noves normes de seguretat davant la covid-19 des de l’entrada en vigor de la Resolució de 24 d’octubre de 2020, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per la qual van aprovar mesures de restricció de la mobilitat nocturna i limitació de reunions de caràcter familiar i social a sis persones, així com la posterior Resolució del 6 de novembre que, entre altres mesures, va aprovar noves restriccions d’aforaments.

De les 358 actes realitzades per la Policia Local des del passat 24 d’octubre, fa hui just un mes, 109 són per no usar la mascareta; 102 són per incomplir la mesura de confinament nocturn; 69 per beure alcohol en la via pública; sis per reunions de més de sis persones en la via pública; 45 per molèsties i reunions en domicilis que impliquen aglomeració; i 27 per denúncies a establiments per incomplir les restriccions.

Aquestes dades, així com l’evolució de la situació epidemiològica a Castelló, han sigut reavaluats hui en una nova reunió del Centre de Coordinació Operatiu Municipal (Cecopal), en la qual s’ha adonat que, coincidint amb la celebració del Black Friday, es reforçarà la vigilància en els accessos a les grans superfícies comercials amb l’objectiu d’evitar aglomeracions. Així mateix, es seguirà intensificant la vigilància del compliment d’aforaments en establiments tancats i es continuarà realitzant seguiment per a evitar el consum d’alcohol en via pública.

“Hem de continuar esforçant-nos per a contenir la propagació del coronavirus. Hui hem tornat a reavaluar l’evolució de la pandèmia a Castelló en el si del Cecopal i insistisc a fer una crida a la ciutadania per a no abaixar la guàrdia i continuar extremant totes les precaucions, evitar concentracions de persones i complir rigorosament amb les mesures de seguretat i higiene, que són claus per a frenar la Covid-19”, ha explicat l’alcaldessa i directora del Cecopal, Amparo Marco.

La resta de mesures establides en les últimes setmanes en el si del Cecopal per a evitar aglomeracions, minimitzar riscos i protegir la salut romanen en vigor i es reavaluaran en funció de l’evolució de la pandèmia a la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari