Castelló impulsa el projecte 'Baptismes de Mar' amb el nou conveni amb el Real Club Nàutic

Castelló impulsa el projecte 'Baptismes de Mar' amb el nou conveni amb el Real Club Nàutic
02/07/2022 -

La Junta de Govern Local ha aprovat aquesta setmana el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Castelló i el Real Club Nàutic de Castelló per al finançament del projecte Baptisme de Mar 2022. Una iniciativa dirigida a l’alumnat de 3r, 4t, 5é i 6é de Primària dels col·legis públics i concertats de la ciutat. L’acord comporta una aportació econòmica municipal, en concepte de subvenció, de 60.000 euros, i permet continuar fomentant la pràctica d’activitats esportives de caràcter marítim.

“Des de l’Ajuntament de Castelló, a través del Real Club Nàutic, aprofitem el potencial marítim de la nostra ciutat per a promocionar l’esport entre els més xicotets i amb aquest objectiu aprovem un any més el conveni de col·laboració per a impulsar el programa de baptismes de mar”, ha explicat l’alcaldessa, Amparo Marco. “Continuem contribuint a seguir fent de la mar un eix de dinamització turística al mateix temps que posem en valor el patrimoni col·lectiu”, ha apuntat.

Els objectius d’aquest conveni de col·laboració per al programa dels baptismes de mar que es programen al llarg de l’any, és desenvolupar el gust i motivació per les activitats esportives, valorant els efectes positius que té per a la salut i la qualitat de vida; participar en activitats esportives col·lectives en un medi natural; fomentar un correcte i respectuós ús del medi ambient, que faça possible la conservació dels ecosistemes marins; i popularitzar els esports nàutics de vela lleugera i piragua.

També formar una pedrera de futurs palistes i navegants, que mantinguen en peus la cultura nàutica i desenvolupar coneixements tant tècnics com de seguretat bàsica per a la pràctica d’activitats esportives nàutiques. A més, es busca desenvolupar habilitats socials d’interacció i actituds de respecte, cooperació i treball en equip; s’augmenta la confiança i l’autoestima; es treballa la concentració i l’equilibri; i es realitza una activitat física en el medi ambient.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari