Castelló impulsa la formació en ciència i tecnologia amb el concurs escolar 'Atreve-tech'

Castelló impulsa la formació en ciència i tecnologia amb el concurs escolar 'Atreve-tech'
13/05/2022 -

La regidora de Benestar Social, Cooperació i Infància de l’Ajuntament de Castelló, Patricia Puerta, ha participat aquest matí en el lliurament de premis del concurs dirigit a escolars Atreve-tech, pel dret a la ciència i la tecnologia. Una iniciativa destinada a l’alumnat de 5é i 6é de Primària dels centres educatius de la ciutat, emmarcada en la celebració del Dia Mundial de la Ciència i la Tecnologia, a través d’activitats per a impulsar i desenvolupar competències clau en la ciència i en el desenvolupament personal de xiquets, xiquetes i adolescents.

Puerta ha visitat el col·legi Carles Salvador, guanyador en la categoria d’Aula, pel treball realitzat per les dues classes de 5é de Primària. El premi són tallers experimentals de ciència i tecnologia. I la regidora ha fet lliurament també del premi en la categoria de Centre, que ha guanyat el Sanchis Yago amb la participació dels alumnes de 5é i 6é de Primària, i pel que ha rebut en aquest cas, sis tauletes.

“Amb iniciatives com aquesta, busquem acostar a la infància i adolescència, oportunitats creatives que impulsen el seu accés a la formació en ciències i tecnologies, i destacar la importància que el desenvolupament de la ciència, el coneixement científic i la tecnologia, tenen en la nostra societat”, ha destacat la regidora de Benestar Social, Cooperació i Infància. Així mateix, ha indicat que els objectius d’aquesta acció es recullen en diferents línies estratègiques del Pla municipal de la Infància i Adolescència, en diferents àrees de l’III Pla Municipal d’igualtat d’Oportunitats i les actuacions que l’Ajuntament duu a terme en el marc de Castelló Ciutat Educadora.

Al mateix temps, recull l’objectiu del programa bpSTEM Castelló, impulsat amb la col·laboració de bp Castelló, que busca inspirar el talent tècnic i despertar interés per les vocacions científiques i tecnològiques, donant així continuïtat al treball iniciat entre el consistori i aquest programa al novembre del 2020, durant la setmana en commemoració de la declaració dels drets de la infància.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari