Castelló explora noves vies d'impuls i modernització del comerç local

Donate aborda sinergies entre institucions al costat de la subdirectora general de suport a la competitivitat del xicotet comerç

Castelló explora noves vies d'impuls i modernització del comerç local
23/02/2020 -

Donate aborda sinergies entre institucions al costat de la subdirectora general de suport a la competitivitat del xicotet comerç

El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha acudit a la Secretaria d’Estat de Comerç a Madrid per a abordar noves vies d’impuls i modernització del comerç de Castelló. Amb tal fi, l’edil s’ha reunit amb María Ángeles Rodríguez Yunta. Tots dos han tractat assumptes com la cerca de sinergies entre administracions per a fer costat als establiments locals, la digitalització del xicotet comerç i les possibilitats de subvenció seguint els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Donate s’ha mostrat satisfet després de les converses amb Rodríguez Yunta. “Hem mantingut una reunió molt fructífera en el Ministeri i d’ella eixiran acords positius per a dinamitzar el xicotet comerç a Castelló”, ha valorat. En concret, l’edil ha enaltit les possibilitats de cooperació entre totes dues administracions per a treballar en pro del sector. “El comerç local de Castelló ha d’abordar importants reptes i sumar forces és imprescindible per a això”, ha incidit.

En la trobada es van abordar temes en els quals la capital de la Plana porta temps treballant. Referent a la innovació comercial, el regidor va ressaltar els diferents concursos que s’organitzen per a promocionar els negocis locals com un exemple eficaç de dinamització i modernització. El mateix succeeix amb els diversos paquets d’ajudes que el govern municipal destina als projectes innovadors, tal com va succeir amb els 15.000 euros que van rebre 13 iniciatives d’aqueix tipus al juliol de 2019.

Respecte a la cerca de sinergies entre administracions i establiments, Donate va exposar la creació de grups de treball específics i les reunions periòdiques amb comerciants locals per a dinamitzar les relacions entre el sector i l’Ajuntament.

En termes de digitalització, els comerços de Castelló també han progressat en els últims temps. Mostra d’això és l’aplicació gratuïta per a telèfons mòbils Castelló compra i +. En ella, els establiments de la capital de la Plana poden anunciar els seus negocis i ofertes per a facilitar que les veïnes i veïns compren a les seues botigues.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari