Castelló incorpora a 129 persones en situació de desocupació amb el programa Jornals de Vila

Castelló incorpora a 129 persones en situació de desocupació amb el programa Jornals de Vila
16/05/2022 -

L’Ajuntament de Castelló incorpora des d’aquest dilluns a les 129 persones contractades dins del programa municipal d’ocupació Jornals de Vila, creat per a afavorir la inserció laboral de persones que es troben en situació de desocupació de llarga duració i en situació de vulnerabilitat social. La regidora d’ocupació, Patricia Puerta, ha donat la benvinguda a totes les persones que durant sis mesos desenvoluparan actuacions i activitats d’utilitat pública per a la ciutat.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha recordat que Jornals de Vila es va posar en marxa en 2016 com a programa d’ocupació creada per a afavorir la inserció laboral i oferir noves oportunitats a persones que es troben en situació de desocupació de llarga duració. “És una aposta del govern municipal per les polítiques actives d’ocupació que generen oportunitats laborals entre persones desocupades i afavoreix la inclusió en el món laboral”, ha apuntat.

La regidora d’Ocupació ha destacat que, des que es va posar en marxa, un total de 650 persones han passat per Jornals de Vila. “Després de set anys continuem confiant en aquest programa perquè creiem que l’ajuntament, com a administració més pròxima, ha d’ajudar i oferir oportunitats reals d’ocupació a la ciutadania”, ha indicat. Puerta ha explicat que enguany, Jornals de Vila incorpora a 129 persones, de les quals 71 són dones i 58 homes.

Entre els perfils contractats estan auxiliars administratius, ordenances, peons, oficials de lampisteria, electricitat, obra de paleta, jardineria, pintura o fusteria, tècnics/as d’informàtica, i arquitectes/as, entre altres.

Puerta ha recalcat que, amb Jornals de Vila, es facilita la inserció en el mercat de treball de persones en situació d’atur de llarga duració i/o en situació de vulnerabilitat. El programa compta enguany amb una inversió d’1,56 milions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari