Castelló incorpora papereres de selectiva a les dependències municipals

El regidor Garcia celebra la iniciativa que “ens permet sumar xicotetes accions sostenibles en el dia a dia de l’administració pública”

Castelló incorpora papereres de selectiva a les dependències municipals
10/01/2022 -

L’Ajuntament de Castelló a través de la Regidoria de Reciclatge, encapçalada per l’edil Ignasi Garcia, ha ampliat la flota de contenidors de selectiva, també, als edificis públics i dependències municipals. Concretament, s’han instal·lat papereres rectangulars per separar correctament el fem, les deixalles o restes que es poden generar en aquests espais quotidianament.

En total hi ha quatre contenidors, el marró per als residus orgànics; blau per a envasos de cartó, paper, diaris i revistes; groc per a llaunes, brics, i envasos de plàstic; i blanc per dipositar tot allò que no es pot tirar a les papereres de selectiva.

El regidor responsable de l’àrea, Ignasi Garcia, ha explicat que l’acció forma part de “totes les iniciatives que duem a terme a la ciutat per fer una Castelló més conscienciada, més neta i amb hàbits que afavorisquen el futur sostenible del nostre planeta”.

De fet, Garcia ha celebrat que “per fi incorporem la selectiva a l’Ajuntament, la qual ens permet sumar xicotetes accions sostenibles en el dia a dia de l’administració pública”, per a afegir que “les institucions també han de ser més amables amb l’entorn”.

La instal·lació de contenidors i papereres de recollida selectiva afavoreix la separació en origen, moment clau per enfortir el procés de reciclatge i gestió de residus. La incorporació d’aquestes papereres forma part de l’aposta del consistori per l’economia circular i l’impuls de l’educació ambiental que, entre d’altres, també ha incorporat la selectiva en distints centres escolars de la ciutat per reciclar el material escolar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari