Castelló inicia les proves per a cobrir 21 noves places d’agent en la plantilla de la Policia Local

Castelló inicia les proves per a cobrir 21 noves places d’agent en la plantilla de la Policia Local
25/01/2020 -

La plantilla de la Policia Local de Castelló comptarà amb 21 noves places d’agent en un procés de selecció que ha arrancat aquesta setmana amb la realització de les proves físiques. Aquesta convocatòria per a nous agents se suma a altres realitzades per l’Ajuntament de Castelló com l’estabilització de 31 places d’agents i quatre places d’inspector o inspectora del cos de Policia Local. A més, el consistori també encara el procés selectiu per a 45 places d’agent de mobilitat urbana.

Les proves selectives per a la provisió en propietat de 21 places d’agent del cos de la Policia Local de Castelló pertanyen a l’oferta d’ocupació pública dels anys 2017, 2018 i 2019. “Des de l’equip de govern estem fent un esforç per dotar al nostre cos local de seguretat de més efectius i reforçar la plantilla”, ha indicat el regidor de Seguretat Pública i Emergències, Omar Braina.

Braina ha destacat que d’eixes 21 places hi ha 7 reservades a dones, seguint la Disposició Transitòria setena de la llei 17/2017, de 13 de desembre, i en virtut del Pla Municipal d’Igualtat d’Oportunitats de Dones i Homes aprovat per l’Ajuntament de Castelló. A més, d’aquestes noves places, 14 ho són per torn lliure (5 reservades per a dones) i set són de mobilitat (dues d’elles per a dones).

El passat dia 23 de gener van començar les proves físiques del primer grup dels 358 aspirants que concorren a alguna de les places de torn lliure. Dilluns que ve 27 de gener tindrà lloc la prova física per a l’últim grup.

En total, els aspirants han de superar com a mínim quatre de les sis proves físiques fixades per a continuar amb el procés selectiu. Els citats exercicis consisteixen en: grimpa de corda amb presa de peus, salt de longitud amb carrera, salt d’alçada, carrera de velocitat, carrera de resistència i natació. Després de superar la fase de proves físiques, els aspirants hauran de realitzar un exercici teòric que consistirà en un examen tipus test.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari