Castelló instal·la nou equipament infantil i biosaludable en quatre parcs

Infraestructura Verda suma nous parcs a la plaça de la Barrassota, Riu Navia, Grup Roquetes i Parc Mèrida

Castelló instal·la nou equipament infantil i biosaludable en quatre parcs
10/01/2020 -

L’Ajuntament de Castelló ha instal·lat nou equipament en quatre parcs de la ciutat. La regidoria d’Infraestructura Verda encapçalada per Isabel Granero ha afegit diversos jocs infantils i equipament biosaludable en la plaça de la Barrassota, el carrer del Riu Navia, el Grup Roquetes i el Parc Mèrida. Aquesta acció atén les demandes de les associacions veïnals i a la voluntat del consistori per incrementar l’oferta lúdica i la seguretat d’aquests espais. En total, el consistori ha invertit 60.926,35 euros en aquestes millores de parcs de la ciutat.

Granero ha incidit en què aquests projectes «reflecteixen els esforços d’Infraestructura Verda per sumar més parcs i equipaments en les zones verdes de Castelló». La regidora ha destacat que l’actuació sorgeix de la cooperació amb les associacions veïnals, per a «fer dels parcs un lloc més divertit, inclusiu i segur».

La reforma en la plaça de la Barrassota ha suposat la instal·lació d’un joc múltiple sobre una superfície de cautxú de 80 metres quadrats, així com de tres tobogans i un panell d’activitats. Tot això amb un pressupost total de 17.328,41 euros. Una quantitat similar a la invertida en el Grup Roquetes, que ha disposat de 18.003,26 euros per a la instal·lació d’un altre joc múltiple amb cordes, passarel·les, panells i un tobogan. Quant al Parc Mèrida, s’ha ampliat la zona de jocs amb propostes dividides en dos grups d’edat amb un pressupost de 18.003,26 euros. Algunes d’elles estan pensades per a xiquetes i xiquets de 2 a 6 anys, com una caseta i dos tobogans, i unes altres per als joves d’entre 4 i 14 anys, amb una torre i un passadís de corda.

Respecte al parc del carrer del Riu Navia, l’Ajuntament ha subministrat una zona d’equipament biosaludable especialment concebuda per a les persones majors. Aquest àrea esportiva consta d’elements que emulen l’esquí de fons, patins i una plataforma per al gir de cintura. Les instal·lacions en Riu Navia s’han efectuat mitjançant 7.552,37 euros. Amb elles es consolida l’aposta del govern municipal per l’envelliment actiu i per la dinamització d’aquest col·lectiu.

Amb la incorporació d’aquestes instal·lacions, Castelló ja suma 163 parcs infantils i un total de 17 zones d’equipament biosaludable. En els pròxims mesos es procedirà a la renovació d’altres parcs per a incrementar la seua seguretat i la seua accessibilitat. L’Ajuntament impulsarà aquestes reformes sobre la base de les demandes de la ciutadania en els pressupostos municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari