Castelló inverteix 560.000 euros en la promoció de clubs esportius i d'elit del municipi

El regidor Omar Braina ha assenyalat que un total de 69 entitats i 32 esportistes de la ciutat es beneficiaran de les subvencions

Castelló inverteix 560.000 euros en la promoció de clubs esportius i d'elit del municipi
21/08/2019 -

Castelló continua potenciant les activitats de clubs esportius i d’elit, així com a esportistes de la ciutat. El Patronat d’Esports ha aprovat una sèrie de subvencions que permetran destinar 558.572,83 euros a entitats esportives, clubs d’elit, arbitratges de la Lliga Local de futbol base i a esportistes d’elit no professionals de clubs de la ciutat de Castelló. El regidor de l’àrea d’Esports, Omar Braina, ha destacat que l’objectiu és “continuar impulsant les activitats de la gran quantitat de clubs que hi ha a Castelló i que han aconseguit portar el nom de la nostra ciutat per tot el món”.

El gruix de les subvencions es destina a 14 clubs d’elit que rebran un import de 455.000 euros. Es tracta d’entitats de reconeguda trajectòria a la ciutat com el Club Atletisme Platges de Castelló, Club Natació Castalia Castelló, Club Amics del Basquet, Club Volei Mediterrani, Club Volei L’Illa Grau, CV Grau Castelló, CD Handbol Castelló, Club Bisons FS, Club FemeCastellón FS, Nou Basquet Femení Castelló, Cocemfe, Real Club Nàutic de Castelló, Club Hoquei i el Club Waterpolo Castelló.

“Aquestes entitats són un referent en el món esportiu nacional i internacional, per la qual cosa des del consistori hem de donar-los suport a escala econòmica i institucional perquè continuen portant victòries a Castelló i convertint la nostra ciutat en un escenari esportiu”, ha subratllat Braina, qui ha agraït la labor del Patronat d’Esports per a fomentar l’activitat esportiva a Castelló i donar suport als clubs en les seues iniciatives.

Així mateix, 49 entitats esportives de Castelló rebran un total de 80.000 euros. Entre elles, es troben clubs dedicats a disciplines diverses com a ciclisme, escacs, karate, futbol, piragüisme, rugbi, pàdel, pilota valenciana, natació, motociclisme, muntanya, espeleologia, boxa, esgrima, beisbol i bàsquet, entre altres. Braina ha remarcat que “som conscients que la ciutadania està creant i consolidant entitats centrades en aquests esports, per això volem ajudar-los a enlairar-se”.

El Patronat també destinarà 5.572,83 euros al patrocini d’arbitratges de la Lliga Local de futbol base 2018/2019 a les entitats CF Rafalafena CS, CF Jubelama, CD Sant Lorenzo, Sporting de Castelló, CD Tonin i CD Drac. Finalment, cal destacar que 32 esportistes d’elit no professionals de clubs de la ciutat (21 masculins, 11 femenines) seran subvencionats amb un import total de 18.000 euros amb l’objectiu d'”impulsar la seua carrera esportiva”, ha explicat Braina.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari