Castelló inverteix en obres de millora de vials i canalitzacions en el cementeri de Sant Josep

L’Ajuntament adequa les instal·lacions i l’accés principal i inicia un nou projecte inclòs en el Pla de Revitalització

Castelló inverteix en obres de millora de vials i canalitzacions en el cementeri de Sant Josep
06/11/2020 -

L’Ajuntament de Castelló executa noves obres de millora en el cementeri de Sant Josep. Aquesta setmana s’ha recepcionat el projecte de reparació de vials i millora del drenatge en el quadre vell, amb un pressupost de 80.355 euros. Unes obres que han permés renovar les canalitzacions de la zona i asfaltar diversos carrers, a més d’adequar l’entrada principal al cementrei i instal·lar nous bancs en l’accés.

D’altra banda, ja han començat els treballs en el quadre Sant Roc i Sant Pancraci i la fase I del quadre 5, que se centrarà també en la reparació de vials i que suposen una inversió de més de 40.000 euros. Aquesta última intervenció està inclosa en el Pla d’Inversions de Revitalització Econòmica (Pirecas). Un pla dissenyat durant l’anterior estat d’alarma per la covid-19 que injectarà a la ciutat més de 1,5 milions d’euros en obres menors en els pròxims mesos, facilitant l’accés als projectes a autònoms, pimes i microempreses

“Aquesta setmana hem recepcionat unes obres en el cementeri vell que serveixen per a millorar les instal·lacions del cementeri, tant de l’asfaltat com del drenatge, i s’ha iniciat un altre projecte per a continuar millorant el recinte”, ha explicat el regidor d’Obres i Projectes Urbans, José Luis López.

Per part seua, la regidora de Cementeris, Isabel Granero, també ha posat en valor les últimes intervencions en el recinte, “que s’estan executant amb càrrec als beneficis que llança l’empresa mixta Nou Cementeri, part dels quals es reinverteixen en millores per a posar en valor el cementeri vell”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari