Castelló inverteix més d'un milió d'euros durant aquest any en obres de millora en el Grau

Marco destaca les intervencions que potencien la qualitat urbana i atenen les necessitats i demandes de les veïnes i veïns

Castelló inverteix més d'un milió d'euros durant aquest any en obres de millora en el Grau
02/11/2021 -

L’Ajuntament de Castelló ha realitzat en l’últim any més d’una desena d’intervencions al Grau per un valor superior a un milió d’euros. “Inversions que milloren la qualitat urbana del Grau i el benestar dels veïns i veïnes”, ha destacat l’alcaldessa, Amparo Marco. “Hem actuat en mobilitat, seguretat viària, enllumenat i col·legis, entre altres intervencions”, ha apuntat Marco. En aquest sentit, “atenem així les necessitats i demandes ciutadanes, alhora que estimulem la reactivació econòmica de la ciutat a través d’inversions en obres públiques”, ha remarcat.

Entre els projectes executats en el districte marítim, cal destacar la millora de la seguretat del camí la Fileta amb la repavimentació i la col·locació d’una barrera en la séquia, valorada en més de 360.000 euros; i l’execució d’una nova xarxa de clavegueram del camí Vell de la Mar, amb altres 343.000 euros de pressupost. A més, s’ha instal·lat abalisament en les zones del Senillar, Camí l’Obra, Donació, Moixeta i entradors del Motor de la Plana (35.390 euros); i s’ha col·locat enllumenat públic en el pàrquing del passeig del Parc Litoral (41.950 euros). Al Parc Litoral també s’han dut a terme obra de millora de la vegetació (48.394 euros)

D’altra banda, s’han fet intervencions en els col·legis L’Illa, amb la reforma de lavabos i la renovació del paviment (82.500 euros); i La Marina, habilitant persianes en la façana de les classes d’Infantil (43.363 euros). També s’ha pintat l’edifici del Rellotge (19.999 euros). Respecte a mobilitat, s’ha adequat la connexió ciclista del carril bici del camí la Plana amb el camí Serradal i l’avinguda Ferrandis Salvador (47.800 euros); s’ha millorat l’accessibilitat del carrer Ciutadella (29.270 euros); i s’ha executat l’ampliació de la vorera de l’avinguda dels Pins (27.785 euros).

El regidor d’Obres i Projectes Urbans, José Luis López, ha destacat que “encara que no totes, bona part d’aquestes actuacions estan emmarcades en el Pla d’Inversions de Reactivació Econòmica de Castelló (Pirecas), que ens està permetent generar ocupació i oportunitats per a autònoms, pimes i microempreses”. La tinenta d’alcaldia del Grau, Mary Carmen Ribera, per part seua, ha valorat “la millora de la qualitat de vida que aporten aquestes obres per als veïns i veïnes del Grau, que veuen ateses les seues peticions i millorat el seu entorn”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari