Castelló llança les Beques Talent i destina 25.000 euros per a joves investigadors de la Jaume I

Castelló llança les Beques Talent i destina 25.000 euros per a joves investigadors de la Jaume I
20/11/2021 -

L’Ajuntament de Castelló llança una nova convocatòria de les Beques Talent Ciutat de Castelló destinades a estudiants de la Universitat Jaume I matriculats en un grau o màster en el present curse 2021/2022. La nova edició compta amb una dotació de fins a 25.000 euros a concedir amb un màxim de 2.500 euros per estudiant. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha recalcat que, amb aquesta nova edició, “aquest govern municipal renova la seua aposta pel foment i suport als i les joves investigadores de la ciutat”.

“Un any més, llancem aquesta convocatòria destinada a investigadors i investigadores de la Jaume I dirigides a afavorir el foment del talent gràcies a aquestes ajudes a la formació investigadora”, ha indicat Marco. L’alcaldessa ha destacat que, amb aquestes beques, l’ajuntament “contribueix a l’esforç econòmic que suposa continuar els estudis i s’incentiva la investigació com a motor de recuperació”.

L’Ajuntament ha aprovat en Junta de Govern Local la renovació del conveni entre el consistori i la Universitat Jaume I per a la gestió de les ‘Beques Talent Ciutat de Castelló’ i ha aprovat les bases per a destinar 25.000 euros (amb un màxim de 2.500 euros per estudiant) en la present convocatòria.

Les persones interessades tenen un termini de 15 dies naturals a partir del dilluns per a sol·licitar les beques. Per a optar, han de cursar estudis de grau o màster universitari oficial en la Jaume I durant el present curs acadèmic, estant matriculats en segon curs i posteriors. L’import de les ajudes econòmiques per estudiant és de 2.500 euros. En cas de no cobrir-se les ajudes per presentació d’un nombre de sol·licituds inferior al màxim previst o qualsevol altra circumstància es declararan desertes les ajudes no concedides.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari