Castelló llança les noves Beques Talent per a impulsar la investigació en desenvolupament sostenible

L’alcaldessa destaca que es destinen 25.000 euros per a incentivar projectes relacionats amb els ODS i l’Agenda Urbana Espanyola

Castelló llança les noves Beques Talent per a impulsar la investigació en desenvolupament sostenible
17/07/2022 -

L’Ajuntament de Castelló llança una nova convocatòria de les Beques Talent Ciutat de Castelló, destinades a estudiants de la Universitat Jaume I (UJI) matriculats en un grau o màster universitari oficial durant el curs acadèmic 2022/2023. La nova edició compta amb una dotació de fins a 25.000 euros a concedir amb un màxim de 2.500 euros per estudiant.

“Llancem una nova convocatòria de les Beques Talent Ciutat de Castelló destinades a afavorir el foment del talent amb ajudes a la formació investigadora, contribuint així a l’esforç econòmic que suposa la continuació d’estudis”, ha manifestat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco. “Renovem així el compromís de l’Ajuntament amb el foment del talent i el suport als i les joves investigadores de la ciutat”, ha apuntat.

Els projectes presentats hauran de referir-se a una de les deu categories recollides en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda Urbana Espanyola. En concret, sobre el ODS 1, Ordenar el territori i fer un ús racional del sòl, conservar-lo i protegir-lo; ODS 2, Evitar la dispersió urbana i revitalitzar la ciutat existent; ODS 3, Previndre i reduir els efectes del canvi climàtic i millorar la resiliència; ODS 4, Fer una gestió sostenible dels recursos i afavorir l’economia circular; ODS 5, Afavorir la proximitat i la mobilitat sostenible; ODS 6, Fomentar la cohesió social i buscar l’equitat; ODS 7, Impulsar i afavorir l’economia urbana; ODS 8, Garantir l’accés a l’habitatge; ODS 9, Liderar i fomentar la innovació digital; ODS 14, Conservar i utilitzar els oceans i les mars i els recursos marins de manera sostenible.

Les bases s’han aprovat en Junta de Govern Local i el termini per a la presentació de sol·licituds és de 60 dies naturals comptats a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló. Les ajudes s’adjudicaran en funció de criteris com l’expedient acadèmic, l’excel·lència i activitat investigadora de l’estudiantat de la Jaume I, així com la valoració del projecte presentat, en funció de la qualitat i coherència, viabilitat i indicadors de seguiment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari