Castelló llança #ComerçDeCorAlbinegre per a commemorar el centenari del CD Castellón

Els comerços participants tenyiran els seus aparadors d’albinegre per a retre homenatge al club local

Castelló llança #ComerçDeCorAlbinegre per a commemorar el centenari del CD Castellón
10/05/2022 -

La regidoria d’Innovació Comercial de l’Ajuntament de Castelló ha posat en marxa la campanya #ComerçDeCorAlbinegre dirigida a dinamitzar el comerç local de la ciutat i commemorar la celebració del centenari de la fundació del Club Deportivo Castellón. La regidora d’Innovació Comercial, Mary Carmen Ribera, ha explicat que “amb aquesta iniciativa el comerç de proximitat es tenyirà dels colors del club de la ciutat per a retre homenatge a un equip que forma part de la història de la nostra ciutat”.

A través d’aquesta campanya, els comerços locals de Castelló que se sumen rebran material decoratiu amb el lema de la iniciativa que hauran d’utilitzar per a integrar en els seus aparadors i decorar-los.

El comerç participant haurà d’enviar una foto de l’aparador decorat al mail coralbinegre@gmail.com entre l’11 i el 14 de maig, una decoració que haurà de romandre entre el 14 i el 22 de maig, tots dos dies inclosos. Els comerços participants opten a tres premis de 300 euros cadascun d’ells. Les bases del concurs poden consultar-se a través de l’enllaç http://www.castello.es/archivos/721/coralbinegre_cas.pdf. La fallada es donarà a conéixer del 23 al 29 de maig.

La campanya també es difondrà a través de suports digitals i es realitzarà una acció dirigida a tota l’afició del CD Castellón. En aquest sentit, mitjançant un sorteig en el perfil d’Instagram de l’Ajuntament de Castelló, es premiarà a un aficionat amb un kit especial amb productes vinculats al club i la vestimenta de l’equip.

D’altra banda, la campanya també s’estendrà a diferents emplaçaments de la ciutat on se situaran fotografies antigues de l’afició i dels jugadors per a commemorar el centenari del club i involucrar a tota la ciutadania en el seu aniversari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari