Castelló llança una línia d'ajudes de 500.000 euros per al sector de l'oci nocturn

Les subvencions van destinades a pal·liar els efectes econòmics per l’aplicació de les mesures de prevenció de la COVID-19

Castelló llança una línia d'ajudes de 500.000 euros per al sector de l'oci nocturn
30/10/2021 -

L’Ajuntament de Castelló ha aprovat les bases per a la concessió d’ajudes directes a persones treballadores autònomes i persones jurídiques de l’oci nocturn de la ciutat que es van veure obligats al tancament de l’activitat per la normativa sanitària de prevenció davant la covid-19. En total, el consistori ha aprovat una partida de 500.000 euros en ajudes procedents del Pla Reactivem Castelló-Empreses de la Diputació de Castelló que destinarà a pal·liar les conseqüències econòmiques d’aquest sector produïdes a causa de les mesures de contenció de la pandèmia.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha assenyalat que, amb aquesta línia “contribuïm a ajudar a un sector que s’ha vist obligat a tancar durant mesos a causa de la pandèmia i que ha patit les conseqüències econòmiques d’aquesta emergència sanitària i social”. Marco ha apuntat que aquestes ajudes se sumen a la quarta fase del Pla Resisitir, que s’ha llançat recentment, amb una partida d’1,31 milions d’euros per a persones autònomes i petites empreses d’altres sectors afectats per la covid-19.

L’Ajuntament de Castelló va rebre 1,43 milions del Pla Reactivem Castelló-Empreses de la Diputació, dels quals, 500.000 es destinen al pla d’ajudes a l’oci nocturn i la resta s’han sumat a l’excedent del Pla Resistir per a llançar una quarta fase d’ajudes.

El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha explicat que les ajudes podran sol·licitar-se a partir del dimarts, una vegada publicades en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) aquest dissabte. Donate ha explicat que les ajudes “aniran dirigides a cobrir despeses corrents de l’activitat realitzats des de l’1 d’abril de 2020 fins a la data de presentació de la subvenció”.

Seran beneficiaris, les persones autònomes o empreses, persones físiques o jurídiques de naturalesa privada, així com les comunitats de béns, societats civils i altres entitats econòmiques que desenvolupen activitat en locals com ara discoteques, sales de festa, karaoke o pubs, que s’hagen vist afectats per la suspensió forçosa de la seua activitat per aplicació de la normativa sanitària.

La quantia de les ajudes serà de 10.000 euros per cada persona treballadora autònoma o persona jurídica dels sectors de l’oci nocturn.

Les bases, una vegada publicades en el BOP, podran consultar-se en www.castello.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari