Castelló llança el nou Portal Tributari que facilita a la ciutadania les gestions i consultes

Castelló llança el nou Portal Tributari que facilita a la ciutadania les gestions i consultes
06/10/2021 -

L’Ajuntament de Castelló posa en marxa el nou Portal Tributari, amb nous serveis a la ciutadania dirigits a facilitar els tràmits, consultes i pagaments. El nou portal, al qual podrà accedir-se a través d’http://portaltributario.castello.es, permet la consulta de tots els rebuts pagats o pendents en diversos exercicis i ofereix diverses possibilitats de pagament segons la preferència de la persona contribuent, entre altres serveis, i posa a la disposició de la ciutadania una plataforma més útil i intuïtiva.

La regidora d’Innovació Digital, Monica Barabás, ha explicat que amb la posada en marxa d’aquesta nova plataforma “l’Ajuntament avança en la implantació d’una administració cada vegada més electrònica i que augmenta les possibilitats dels i les veïnes de Castelló de relacionar-se amb el consistori via en línia”.

Per part seua, el regidor d’Hisenda, David Donate, ha apuntat que a través del Portal Tributari “les persones contribuents tenen a la seua disposició tota la informació d’una manera més útil i que ofereix majors facilitats a l’hora de realitzar consultes i tràmits”.

El portal disposa d’accés a través de Cl@ve i ofereix informació sobre els tributs, els béns, dades del padró d’habitants i de la butlleta tributària, que ofereix informació sobre a què es destinen els impostos. Així mateix, permet veure el detall dels tributs i el pagament a través de targeta dels mateixos de manera còmoda i segura. També ofereix una altra possibilitat de pagament descarregant el document que permet l’abonament dels rebuts pendents en el cas que la persona contribuent preferisca realitzar-ho en una sucursal bancària.

A més, a través del portal, es podrà descarregar el justificant de pagament signat electrònicament dels rebuts ja abonats, sense haver de desplaçar-se a les dependències de l’Ajuntament.

D’altra banda, el Portal Tributari permet l’accés a les dades del Padró municipal i sol·licitar un certificat o volant d’empadronament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari