Castelló limitarà l'organització de nous actes municipals amb públic per a reduir el risc de contagi

Marco insisteix en la necessitat d’un nou “esforç col·lectiu i individual” de la ciutadania per a fer front a la segona ona

Castelló limitarà l'organització de nous actes municipals amb públic per a reduir el risc de contagi
04/11/2020 -

L’Ajuntament de Castelló mantindrà la celebració dels actes municipals ja programats i amb totes les mesures de seguretat preceptives i limitarà l’organització de nous actes no previstos o programats amb l’objectiu de reduir el risc de contagi i contindre la propagació de la covid-19. Aquesta mesura ha sigut presa en l’última reunió del Centre de Coordinació Operatiu Local (CECOPAL) mantinguda aquest dimarts.

L’alcaldessa de Castelló i directora del CECOPAL, Amparo Marco, ha anunciat aquesta mesura acordada amb l’objectiu d’iniciar una desacceleració de les activitats i esdeveniments municipals que puguen implicar aglomeració de persones. “Hem decidit mantindre els actes programats, extremant totes les mesures de seguretat i que no es treballe en la preparació d’actes que puguen suposar aglomeració de persones i que encara no hagen sigut previstos o programats, tot això sense perjudici que es puguen prendre altres mesures en funció de l’evolució de la pandèmia”, ha destacat.

Des del CECOPAL, s’ha pres aquesta decisió per responsabilitat i coherència amb el que les autoritats sanitàries estan demanant a la ciutadania per a limitar les seues activitats socials i restringir les interaccions a grups reduïts en els seus entorns familiars i socials. “Això sí, aquelles activitats que ja hagen sigut programades o previstes es mantindran amb totes les mesures de seguretat necessàries i sempre que la situació sanitària i la normativa ho permeten”, ha puntualitzat. Tal com ha reiterat, l’objectiu final és “contindre la propagació del virus”.

Així mateix, ha insistit en la necessitat d’un nou “esforç col·lectiu i individual” de la ciutadania. “Som conscients que aquesta segona ona i les restriccions que comporta produeixen cansament en la ciutadania, però vull recordar que només amb esforç col·lectiu i cura mútua podrem fer front a aquest desafiament”, ha dit.

Cal recordar que el CECOPAL es va constituir el passat 27 d’octubre i és un comité de coordinació polític i tècnic constituït per a coordinar i centralitzar les actuacions i decisions a prendre enfront de la pandèmia per a reforçar la resposta municipal davant la segona ona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari