Castelló aborda el projecte de millora de l'avinguda Lledó amb els veïns del Segon Molí

L’Ajuntament estudia solucions alternatives i tècnicament viables per a habilitar zones de pàrquing sense traslladar l’hort urbà

Castelló aborda el projecte de millora de l'avinguda Lledó amb els veïns del Segon Molí
07/02/2022 -

Els regidors d’Urbanisme i Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de Castelló, José Luis López i Jorge Ribes, respectivament, s’han reunit hui amb el representant de l’Associació de Veïns Segon Molí Emilio Agulleiro, dins de la ronda de reunions que estan realitzant per a abordar el projecte de millora de la mobilitat per als vianants i ciclista de l’avinguda Lledó.

Durant la trobada, els regidors han recollit propostes de l’associació respecte a la remodelació de l’avinguda i han traslladat al representant veïnal que l’Ajuntament està estudiant solucions alternatives i tècnicament viables per a habilitar bosses d’aparcament en l’avinguda que no requerisquen la reubicació de l’hort urbà de la zona. “Estem escoltant els veïns i veïnes i continuarem dialogant amb ells per a, en la mesura que siga possible, millorar aspectes del projecte que ens plantegen”, ha explicat López. “Hui hem recollit les propostes de l’associació de veïns Segon Molí, com així ens vam comprometre, i estudiarem la seua viabilitat tècnica”, ha indicat Ribes.

D’altra banda, continua l’execució de les obres en l’avinguda Lledó per a transformar aquest vial emblemàtic en un itinerari accessible, segur i sostenible en el qual convisquen harmònicament vianants, bicicletes i vehicles de motor. La planificació de les obres s’ha dividit en tres trams, amb l’inici en el traçat més allunyat del centre urbà, el comprés entre la rotonda de la ronda Nord i la basílica. Després, els treballs es traslladaran al segon dels trams; entre la rotonda de la ronda Nord i la de Tombatossals. I, aprofitant el període estival per a minimitzar l’afecció a veïns, escolars i comerços, les obres se centraran en el tram entre Tombatossals i la plaça Maria Agustina.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari