Castelló millora més de 55.000 metres quadrats de l'entorn urbà del grup Perpetu Socors

L’Ajuntament recepciona les obres d’urbanització dels voltants del col·legi Guitarrista Tàrrega que dignifiquen la zona

Castelló millora més de 55.000 metres quadrats de l'entorn urbà del grup Perpetu Socors
03/11/2020 -

Les obres de la unitat d’execució 54-UE-R de Castelló s’han recepcionat hui, dignificant més de 55.000 metres quadrats en els voltants del grup Perpetu Socors, en la zona del col·legi Guitarrista Tàrrega. El regidor d’Obres i Projectes Urbans, José Luis López, acompanyat de tècnics municipals, ha supervisat hui els treballs, que s’han executat en els últims mesos amb un pressupost de 210.900 euros.

“Amb aquestes obres d’urbanització hem posat en valor l’entorn de Perpetu Socors, millorant els equipaments i les zones verdes d’aquest grup perifèric del districte sud”, ha assegurat López. “Aquest projecte d’urbanització és un dels que es va quedar sense acabar a causa de l’anterior crisi, i l’Ajuntament l’ha assumit per a posar en valor l’entorn urbà i millorar la qualitat de vida del veïnat”, ha apuntat l’edil.

La superfície en la qual s’ha actuat té 55.832 metres quadrats i se situa en uns terrenys próxims amb el municipi d’Almassora. Limita a l’oest amb el col·legi Guitarrista Tàrrega, a l’est amb el grup Perpetu Socors, al sud amb el camí la Ratlla d’Almassora i al nord amb l’avinguda Camp de Montiel i sòl de particulars. La intervenció s’ha centrat en dues zones verdes; les places de la Manxa i Muntanya Aragó; i en una zona esportiva. Es tracta d’una unitat d’execució que complementa a la 55-UE-R, amb la qual es dignificava l’entorn del centre de salut de Perpetu Socors.

Els treballs han consistit en la reparació dels elements de l’espai públic afectats, així com el subministrament i instal·lació de mobiliari urbà que van ser col·locats en el seu moment per l’agent urbanitzador, a més de les reparacions necessàries en les instal·lacions i jardineria existents. Així mateix, s’han instal·lat pèrgoles de fusta i jocs infantils.

Entre altres actuacions, també s’ha prolongat la rampa existent en la plaça Muntanya Aragó per a evitar embassades al principi de la mateixa i s’ha dotat d’una rampa similar a l’accés al vestíbul de l’edifici en la plaça de la Manxa. A més, s’han construït dos passos sobreelevats en l’avinguda Camp de Montiel, cantonada al carrer Sierra Alcaraz i al carrer Calar del Món, amb la finalitat d’alentir i controlar la velocitat del trànsit rodat. També s’ha intervingut sobre la xarxa de drenatge de la zona, reparant l’existència d’escomeses en el seu entroncament amb la canalització principal i s’han col·locat embornals de recollida d’aigües pluvials en zones on es produeixen embassades als carrers.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari