Castelló millora la seguretat del Camí la Fileta amb la repavimentació i la col·locació d'una barrera en la séquia

Castelló millora la seguretat del Camí la Fileta amb la repavimentació i la col·locació d'una barrera en la séquia
10/01/2021 -

Les obres de remodelació del Camí la Fileta està finalitzades mancant la recepció d’aquestes. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el regidor d’Urbanisme, José Luis López, han visitat la zona recentment millorada. La intervenció ha consistit en la repavimentació del camí, la reparació dels trams de mur esfondrat, la col·locació d’una barrera de seguretat al llarg de la séquia, la realització d’un cobriment parcial de la séquia per al posicionament de contenidors i la instal·lació de pantalles per a integrar els contenidors en l’entorn paisatgístic.

“La remodelació del Camí la Fileta millora les condicions d’aquest vial de la Marjaleria i posa en valor la séquia la Fileta al costat de la qual discorre, al mateix temps que millora la seua seguretat amb la reparació dels trams de mur esfondrat i la col·locació d’una barrera”, ha explicat l’alcaldessa. “Feia temps que els veïns de la zona i els usuaris del camí demandaven aquesta actuació que ara ja és una realitat”, ha reconegut la primera *edila.

El regidor d’Urbanisme, per part seua, ha detallat que la repavimentació del Camí la Fileta, en el tram comprés entre la Donació i el camí vell del Serradal, afecta a un tram de 2,2 quilòmetres. L’obra, que és una Inversió Financerament Sostenible, té un pressupost de 364.906 euros.

La intervenció realitzada des de l’Ajuntament de Castelló en el camí dóna solució al deteriorat estat en el qual es trobava la Fileta, a causa de la baixa qualitat de la subbase d’aquest, presentant grans deformacions en la capa de rodadura. Així mateix, existia risc de caiguda en la séquia situada en el marge del camí, que, a més, presentava dos xicotets trams en els quals el mur que constitueix el caixer de la séquia havia col·lapsat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari