Castelló millorarà les instal·lacions de les aules provisionals del CEIP Herrero

Castelló millorarà les instal·lacions de les aules provisionals del CEIP Herrero
12/11/2021 -

La Regidoria d’Educació escometrà distintes millores en les instal·lacions provisionals del CEIP Herrero per tal d’optimitzar la infraestructura educativa. Uns treballs d’adequació i potenciació d’aquest espai temporal que pretén impulsar les zones verdes amb més arbrat, equipar els patis amb infraestructures esportives i augmentar la seguretat perimetral que envolta el centre. En aquestes millores, l’Ajuntament de Castelló invertirà més de 15.000 euros.

Tal com ha informat el regidor d’Educació, Francesc Mezquita, “dotarem l’àrea perimetral d’una segona tancada que reforce l’actual per incrementar la seguretat dels xiquets i xiquetes de l’escola, així com de zones verdes que facen més amable l’entorn i creen més zones d’ombra de cara als mesos de més calor”. L’edil també ha destacat que s’instal·laran infraestructures esportives, com cistelles o porteries, en el pati.

Cal assenyalar que a hores d’ara l’alumnat del col·legi Herrero està realitzant les classes en un espai provisional, ubicades al PAU Censal, mentre s’executen les obres de la nova escola. El nou CEIP Herrero comptarà amb una reforma integral gràcies al Pla Edificant que coordinen conjuntament la Conselleria d’Educació i l’Ajuntament de Castelló. La rehabilitació suposa una inversió de més de 3 milions d’euros per fer realitat una reivindicació històrica de la comunitat educativa per unes instal·lacions dignes, modernes i eficients.

Els treballs s’iniciaren al mes d’agost i tenen una previsió de 13 mesos de durada. Entre d’altres, el nou col·legi Herrero comptarà amb una aula per a l’alumnat de 2 anys amb l’objectiu d’afavorir la conciliació familiar. A més, es preveu millorar la sostenibilitat i eficiència energètica del centre, amb un aïllament tèrmic, vidres de baixa emissivitat i altres materials de construcció respectuosos amb el medi ambient. El projecte també suma la instal·lació d’un aparcament per a bicicletes en els accessos i una zona àmplia d’ombres en el pati escolar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari