Castelló oferta 1.242 places per a la campanya municipal d'animació d'estiu 2021

Ribera destaca aquest programa “pensat des de l’enfocament dels drets de la infància, la inclusió social i la conciliació”

Castelló oferta 1.242 places per a la campanya municipal d'animació d'estiu 2021
29/05/2021 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Benestar Social, Dependència i Infància, oferta un total de 1.242 places dins de la campanya municipal d’animació d’estiu 2021 organitzada des del negociat de Família i Infància per a donar una millor resposta a la intervenció socioeducativa amb xiquets, xiquetes i les seues famílies. La regidora de Benestar Social, Dependència i Infància, Mary Carmen Ribera, ha destacat que aquest programa “està pensat des de l’enfocament dels drets de la infància, la inclusió social i la conciliació de la vida familiar i laboral”.

Ribera ha explicat que aquest estiu es posaran en marxa els projectes ‘Oci, Educació Especial’, ‘Temps d’Esplai’ i ‘Vine al Pinar’. En concret, al juliol s’ofereixen un total de 421 per quinzena (inclouen 315 places en col·legis de Primària, oferint entre aquestes places la possibilitat d’alumnat d’aules de Comunicació i Llenguatge -CyL- i per a Infantil). A més, hi haurà 85 places al Pinar i 21 places en Educació Especial. A l’agost s’ofereixen 200 places per quinzena. En aquest cas són 135 en col·legis de Primària.

El projecte ‘Oci, Educació Especial’ es dirigeix a persones d’entre 3 i 26 anys amb necessitats especials d’aprenentatge i desenvolupament i que tindrà lloc durant el mes de juliol en el Col·legi d’Educació Especial Castell Vell. L’horari serà de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.

Els projectes ‘Temps d’Esplai’ i ‘Vine al Pinar’ estan dirigits a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys, inclosos aquells que presenten necessitats educatives especials i que assisteixen a les aules CyL. Tots dos programes es desenvoluparan en col·legis públics i al parc del Pinar durant els mesos de juliol i agost. En concret, ‘Temps d’Esplai’ es desenvoluparà en dues modalitats. La primera, amb horari d’11.30 a 14.30 hores en els col·legis Juan Sebastián Elcano, Exèrcit i Castàlia. La segona, amb horari de 9.00 a 14.00 hores en els col·legis Estepar, Isabel Ferrer i Gaetà Huguet. El projecte d’activitats ‘Vine al Pinar’ es desenvoluparà de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.

En cada col·legi l’equip de monitors i monitores comptarà amb almenys un monitor o monitora especialista per a l’alumnat CyL. A més, també s’oferirà la possibilitat de comptar amb personal de 8.00 a 15.00 hores per a poder atendre aquelles persones i famílies participants en els programes que així ho necessiten. El termini per a presentar les sol·licituds finalitza aquest dilluns 31 de maig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari