Castelló organitza tallers virtuals per a continuar amb les activitats de Gent Gran

L’Ajuntament crea sis grups per a reprendre els tallers suspesos per l’emergència sanitària per coronavirus

Castelló organitza tallers virtuals per a continuar amb les activitats de Gent Gran
21/03/2020 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Gent Gran, ha posat en marxa una iniciativa per a reprendre, des de casa, les activitats dels tallers destinats a les i els majors que estaven inscrites en el programa Aules de Majors. Des de la regidoria que dirigeix Mary Carmen Ribera, i davant la situació de confinament decretada pel Reial decret de l’estat d’alarma, s’ha volgut donar una solució a la suspensió de les activitats organitzades per l’Ajuntament i que van ser anul·lades el passat 11 de març.
“Des de la Regidoria de Gent Gran hem volgut reprendre, en la mesura que siga possible, aquells tallers i activitats que les persones majors puguen realitzar des de les seues cases, creant grups de WhatsApp perquè puguen mantindre el contacte i prosseguir amb les activitats”, ha explicat Ribera. La regidora ha destacat la importància de continuar l’activitat des de casa i mantindre el contacte en aquests dies entre les persones que participaven en les activitats municipals.

Així, des de la Regidoria de Gent Gran s’ha analitzat quins tallers i activitats podien continuar de manera telemàtica o virtual i s’han organitzat diversos grups d’entre 20 i 30 persones. Entre ells, ja s’han posat en marxa ‘aules virtuals’ dels tallers d’Història, educació per a la salut, restauració, brodats, anglés i coral.
Per a poder desenvolupar-los, s’han organitzat grups de WhatsApp a través dels quals es distribuiran activitats i instruccions per a continuar amb els tallers des de casa. A més, s’està estudiant la possibilitat d’organitzar més activitats a través de canals de YouTube o altres eines que permeten una major interactivitat.

Cal recordar que l’Ajuntament va suspendre el passat 11 de març totes les activitats i tallers que l’Ajuntament organitzava en els locals d’associacions de persones majors. Amb aquesta iniciativa es pretén reprendre, en la mesura que siga possible, el contacte i les activitats entre majors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari